TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

UFC on Fuel 9: Mousasi vs Latifi mérlegelés

2013.04.05. 20:25 td_axl

Furcsa lehet számodra, hogy péntek révén már itt is a hétvégi UFC gála mérlegelése, de ha eszedbe jut, hogy svéd barátainknál hozzák le a gálát, akkor már érted a dolgot. Sőt, kaján vigyorral nyugtázhatod, hogy holnap emberi időben lesheted meg élőben nálunk az UFC on Fuel 9: Mousasi vs Latifi gálát. Muhaha.

gegard.jpg

Szóval itt a mérlegelés, mely viszonylag probléma nélkül lement. Számomra érdekes volt, hogy a nemrég még halálközeli állapotba küldött Adam Cella a TUF 17-ből bunyózik a gálán. Egyrészt a show még nem ment le, másrészt nem volt olyan régen a TUF 17 felvétele és tekintve, hogy finom kis agyrázkódást szedhetett össze, az ilyenkor fél éves kötelezően előírt orvosi pihenőt ezzel vastagon mellőzik.

Aztán bemutatkozik az UFC-ben Connor McGregor, aki Szilveszterkor Buchinger Ivánt ütötte ki Dublinban. Suttogtak akkor egy UFC-szerződésről, ami meg is jött. Connor brutálisat fogyaszthatott, rossz ránézni, remélem megetetik a mérlegelés után.

Jön még Matt Mitrione, akit 'inkognitóban' kapucniban Tyrone Spong kísért be. Mitrione amilyen faszán menetelt két évet az UFC-ben, úgy a komolyabb nevek ellen másfél éve nyeretlen és most sem tündökölt top kondiban a srác a mérlegelésen, egy harmadik vereséggel akár repülhet is. 

Itt van Ryan Couture is, a nagy Randy fia, aki Strikeforce importként érkezik az UFC-hez. Eladható a neve és a fater is biztosan besegített, bár azóta összerúgták a port Dana-val. Szerintem Ryan még nem UFC-szintű bunyós, ezt mondta Pearson is, aki majd legyalulná holnap a ketreceben. 

És persze itt a főmeccs, Gegard Mousasi végre az UFC-ben. Mérlegelni úgy ment, mint te reggel másnaposan a slozira, de tőle már ezt megszokhattuk. Ez a Latifi gyerek amúgy k*rva veszélyes lehet Gegardra, a karfiol fülek és a rohadtul nincs veszíteni valóm lelkiállapot vadállatot varázsolhat belőle. Ha ezt tudja Gegard, akkor ok, amúgy nehogy földhöz csapják, úgy 'istenigazából.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr975203074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása