TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Megvan a TUF 17 rettegett halálosztó harcosa

2013.04.03. 21:00 td_axl

Emlékeztek, hogy Dana White azzal indította a TUF 17-et, hogy lesz egy srác, aki halomra csapkodja szét a többi arcot, lesz aki idegösszeomlást kap, annyira be lesz f*sva a küzdelmüket megelőzően?

HALL1_crop_exact.png

Ez persze PR-duma, szeretünk ilyen meséket hallgatni, de Uriah Hall valljuk be, igencsak tetszetős mészárlást művel eddig a TUF 17-ben. Kezdett mindjárt az elején egy forduló fejrúgással, ami után ellenfele, Cella lelke lehet, hogy kicsúszott egy pillanatra a testéből. Kaptunk is erről egy rövid összefoglalót anno, melyben Dana ordibált gyönyörűségében/irtózatában egy sort a háttérben:

Aztán itt van az újabb termés, az elődöntőben ismét jött Hall és Jon Jones csókosával találkozva igencsak rövidre zárta ismét küzdelmét, Bubba legalább talán megúszta az agyrázkódást, max a szemével jár majd csepegtetésre. Sonnen a következő bajnoki kihívóról beszél már most Hall személyét illetően.

Hogy ne legyen ennyire idilli a történet, itt egy kis összeállítás arról, hogy mit művelt Ronda Rousey hősünkkel egy edzésen. Pár perc alatt két karfeszítés, persze mondhatjuk, hogy egy Olimpiai judo bronzérmes ellen ez nem szégyen, na meg nem csomagolunk össze hölgyet a páston, de Ronda igencsak körbe gurulta Hallt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr835193782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása