TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Phil Davis: A bírkozás odaveri a BJJ-t

2013.04.01. 13:29 td_titusz

14_PhilDavisUFC117w.jpeg

Mr. Csodálatos nem szívbajoskodott, mikor hypolni kellett közelgő mérkőzését. Ha minden jól megy (ezekben a sérüléssel tarkított időszakban bármi lehet), akkor április 27-én, az UFC 159-en megmérkőzik Vinny Magalhães-el, a 2011-es ADCC győztesével. Kis emlékeztető: Vinny Fabricio Werdummal meccselt a döntőben, ahol Werdum elkapta egy karfeszítéssel, de csodával határos módon sehogy sem tudta befejezni a technikát, végül pontozással Vinny került ki győztesen. 

Vinny és Werdum küzdelme

De térjünk vissza Phil Davishez. Nemrég megjelent egy prefight interjú az amerikaival, aki ellenfele földharc tudásáról ennyit nyilatkozott:

"Vinny jiu-jitsuja nem izgat engem, mert kötik őt a jitsu törvényei. Imádom a jiu-jitsu-t, király dolog. Móka, de néhány szabályt én áthágok a jitsuban. Teljesen rosszul csinálom, mégis működik, mert én a birkózás szabályait követem, és ez egy kicsit erősebb művészet."

Érdekes kijelentés, de annyi biztos, hogy Davis elég sokat tett már le az UFC asztalára. Rashad Evans elleni veresége előtt olyan neveket győzütt le, mint Brian Stann, Tim Boetsch, Antonio Rogerio Noguiera vagy a jelenleg a félnehézsúly trónjáért menetelő  Alexander Gustafsson.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr35184412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása