TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Georges St-Pierre GI-je körül szép kis balhé kerekedett

2013.03.25. 21:57 td_axl

Georges St-Pierre az UFC 158 főmérkőzésén legyőzte Nick Diazt, ezzel megvédte címét és lerendezte a Stockton-i, kissé antiszociális ellenfelét. A küzdelemre GSP a felkelő nap motívummal díszített GI-ben vonult be és ezt viselte, mikor derekára csatolták ismételten övét.

101_georges_st-pierre_vs_nick_diaz_gallery_post.0_standard_709.0.0.0_standard_709.0.jpg

A Korean Zombie nyílt levelében fedte fel önmaga és ázsiai embertársainak gondolatait, miszerint a felkelő nap a második világháborúban a japánok részéről elkövetett háborús bűnök jelképének számít, mintha GSP horogkeresztet ábrázoló GI-ben vonult volna, úgy festett számukra a látvány. Nem támadja Chan Sung Jung a váltósúlyú bajnokot, a súlycsoport valaha élt legjobb bunyósának tekinti, de éppen ezért figyelmezteti arra, hogy példaképként nagyon erős befolyásoló erővel bír rajongótáborára. 

A GI gyártója nyomban reagált a hírre és jelezték, GSP GI-je nem kapható majd ezt követően a kereskedelmi pontokon, valamint biztosítanak mindenkit afelől, hogy nem állt és sosem fog szándékukban állni bárkit is megsérteni termékeikkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr175171625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása