TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Világújdonság az M-1 Global-tól

2013.03.23. 12:30 td_axl

Izgalmas ötlettel rukkolt elő az orosz M-1 Global.A szebb időket is megélt szervezet, Fedor korábbi kenyéradója, különös lépésre szánta el magát a biznisz fellendítése érdekében. Az MMA mérkőzéseiket még tradicionális ringben megrendező oroszok úgy döntöttek, hogy ötvözik a ringet a mára az MMA védjegyévé vált ketreccel, és létrehozták a „RAGE” elnevezésű küzdőteret.

84a7c5c42c.jpg

A RAGE hatszög alakú, kötelekkel határolt küzdőtér, melynek oldalait alul ráccsal vonták be, mely elsősorban a földharc terén hordoz magában komoly lehetőségeket. A már megszokott hófehér bevont megmaradt. Az újdonságnak számító RAGE-t Vadim Finkelstein, az M-1 vezére mutatta be a sajtó számára, melyet egy rövid ízelítő-edzés követett, amivel szemléltették, hogy miként fest majd a küzdőtér harcosokkal megtöltve. Finkelstein elmondta, hogy ezzel a megoldással szeretnék a harcot dinamikusabbá tenni, és rácsok pedig lehetőséget biztosítanak arra, hogy a mérkőzéseket ne kelljen megszakítani azzal, hogy bíró beljebb tessékelje a ring szélére kisodródó harcosokat.  A RAGE április 9-én debütál majd éles körülmények közt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr385163952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása