TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Ronda Rousey TUF showt kapott

2013.03.17. 22:16 td_axl

Igyekszik még melegében meglovagolni a Ronda Rousey körüli felhajtás adta anyagi lehetőségeket az UFC. Tegnap erősítette meg Dana White, hogy Ronda Rousey a soron következő TUF széria egyik főszereplője, és ezzel együtt az első női edző a show történelmében. Hogy ki vezeti majd a másik csapatot, azt pedig a Miesha Tate vs. Cat Zingano ütközet dönti majd el áprilisban.

ronda-rousey.png

Az ötlet szinte kézen fekvő volt. Rousey népszerűsége minden bizonnyal a nézettséget is növelni fogja, és ezzel rengeteg zseton vándorol majd az UFC malacperselyében. Másrészről a széria lehetőséget biztosít majd arra, hogy a szervezet női divízióját minőségi harcosokkal töltsék fel, biztosítva annak jövőjét.

A döntő összecsapás is hordoz magában kellő izgalmat, attól függetlenül, hogy Tate vagy Zingano lesz Ronda ellenfele. Tate-tel létrejöhet a visszavágó, míg Zingano személyében szintén egy 7-0-s mérleggel rendelkező harcossal mérhetné össze tudását Mrs. Armbar.

Ez a széria amolyan sportos „Jersey Shore” lesz, ugyanis a másik csavar a sztoriban, hogy női és férfi harcosok együtt fognak élni és edzeni. Az UFC saját valóság-showja szeptemberben kerülhet a képernyőkre. Így előrevetíthető, hogy Ronda Rousey-t leghamarabb november-december környékén láthatjuk újra harcolni.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr365140274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása