TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Remy Bonjasky: Nem értem, hogy nőtt meg Tyrone Spong

2013.03.12. 16:55 td_axl

Remy Bonjasky 2009-ben vonult vissza szemsérülését követően, a kollégák és rajongók pedig egyetértettek döntésével, az egészség megőrzése mindenkoron prioritást élvez. Időközben Remy állapota oly mértékben javult, hogy elfogadta a GLORY invitálását, tavaly visszatért. Braddock Silva ellen nagyon szoros mérkőzésen nyert, majd a szilveszteri nehézsúlyú tornán csalódást keltő teljesítménnyel kiesett.

 

Remy jövő hétvégén bizonyítaná Tyrone Spong ellen, hogy még mindig képes az élvonallal felvenni a versenyt. Állítása szerint a GLORY tornán tartott 2 perces menetek alatt nem tudott felpörögni, a hagyományosan lassú kezdéssel kifutott az időből. Most leginkább az inspirálja Spong ellen, hogy mindenki leírja őt a küzdelem előtt, ezzel viszont extra motivációt adnak számára, ismét bizonyítani akar az eddig megnyert K-1 címek és skalpok ellenére.

 

Hogy egy kicsit odaszúrjon Spong-nak, Remy megjegyezte, ő 17-18 évesen már 95 kiló volt, egész pályafutása során naturális nehézsúlyúként versenyzett. Éppen ezért nem érti, Spong hogy volt képes 80 kilóról feljönni ilyen rövid idő alatt nehézsúlyba, ráadásul liftezik vissza félnehézbe is az MMA kedvért. Apropó MMA, Spong eddigi egyetlen, bemutatkozó meccsét komolytalannak tartja Remy, szerinte egy ilyen áldozati bárány ellen bármelyik K-1 harcos bemehetett volna a ketrecbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr655131330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása