TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Dos Santos: Overeem egy vicc

2013.03.12. 21:35 td_axl

Junior-dos-Santos-119.jpg_673x900

Junior Dos Santos másodszor kénytelen lemondani egy Alistair Overeem elleni küzdelemről. Először tavaly védte volna akkor még bajnoki címét Alistair ellen, de akkor a holland megbukott a cuccteszten tesztoszteronszintje miatt. Aztán idén májusra lett kijelölve a randi pótolása, de ezúttal megsérült Overeem, lemondta a küzdelmet. Mark Hunt ugrik be helyére, Dos Santos meg röviden értékelte a szitut:

 

"Nem én választom az ellenfeleim, mindegy, hogy ki ellen kell küzdenem. Annyit kértem, hogy időben szóljanak, ki ellen kell készülnöm. Overeem nem bajnok, igazából egy senki, nem fogok rá várni. Ha esetleg nála lenne a cím, bevárnám, de így kizárt.

Tisztelem Mark Hunt-ot, hogy elvállalta a felkérést, pedig csak nemrég volt küzdelme. Neki köszönhetően én sem hagyok ki sokat, bunyózhatok májusban. Megtiszteltetés ellene kiállni, erős ellenfél, K-1 bajnok volt és a legjobbak ellen harcolt, nagyok kell vigyáznom ellene.

Ezzel szemben Overeem egy vicc. Csak egy nagydarab ember, aki sok hülyeséget dumál, semmi közöm nincs hozzá. Építse ezek után a karrierjét, ahogy akarja. Ha egy napon ismét összeraknak minket és végre nem lesz problémája, akkor megküzdünk egymással."

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr745131705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása