TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Shogun Rua vs Lil' Nog visszavágó jön

2013.03.04. 20:51 td_axl

2005 környékén a Pride Fc a csúcsra járatta gáláit, a sport briliánsai csaptak össze Japánban, halhatatlan küzdelmek születtek, szinte félistenként tisztelték a harcosokat, aki ezt minden küzdelem során meg is hálálták.

shogunnogueira.jpg

Bármennyire is fiatal volt még ekkor Shogun Rua és Antônio Rogério Nogueira, karrierjük legszebb éveit járták. Shogun a középsúlyú torna megnyerésével Jon Jones-hoz hasonló tehetségként futott, rettegett alakja lett a súlycsoportnak. Közben Lil’ Nog szintén veretlenül menetelt a Pride Fc-ben, a Pride FC Critical Countdown 2005 gálán feszültek egymásnak a középsúlyú torna negyeddöntőjében klasszikust alkotva. Mindent megkaptunk ezen bunyó során, egy ízes MMA-küzdelem mintafelvétele lehetne.


Shogun Rua vs Antonio Rogerio Nogueira by 1BadboyMMA

Úgy tűnik, hogy nyolc évvel később ismét egymásnak feszül a két brazil. A korábbi pletyka hamarosan hivatalossá vallhat, Shogun és Lil’ Nog is beleegyezett, hogy nyáron újra találkozzanak. Shogun legutóbb Alex Gustafsson ellenében maradt le egy lehetséges címmérkőzésről, míg Lil’ Nog kezd visszatalálni régi formájához, Rashad Evan ellen impozáns teljesítményt mutatott. Nem a két korábbi fiatal titánt látjuk majd ismét újra, de old school bunyó lesz, ebben biztos vagyok.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr265116911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása