TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Pumukli meccse rekordnézettséget hozott

2013.03.02. 15:00 td_axl

Péntek hajnalban Végh Pumukli Attila a Bellator MMA szervezet félnehézsúlyú címéért küzdött Christian M'Pumbu ellen, amit egyhangú pontozással megnyert, ezzel az első magyar ajkú harcossá vált, aki patinás külföldi szervezetnél bajnok tudott lenni. 

pumukli2.jpg

A Bellator MMA az UFC mögött a legerősebb szervezetnek tekinthető az USA-ban, a januártól futó SPIKE TV szerződésük révén pedig tovább erősödnek, hiszen a SPIKE hagyományosan nagy MMA-rajongótábort képes elérni adásaival. Ez igazolást is nyert az előző hetekben, Emanuel Newton meglepő KO-győzelme King Mo ellen tovább spanolta a nézőket és lojalitásukat a Bellator MMA gálák iránt. Mondhatnánk azt is, hogy Newton megágyazott Pumukli gálájának, ami tökéletesen bejött: 901.000 ember nézte Attila meccsét M'Pumbu ellen, ez pedig a Bellator MMA eddigi legnagyobb nézettsége a SPIKE TV-n, rekord. Üdvözlet az élvonalban bajnok, jó utat haza. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr495113190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása