TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Conor McGregor most már a UFC társtulajdonosa akar lenni

2016.11.14. 06:30 td_interim

ufc-mma-conor-mcgregor-205.jpg

Második bajnoki öve elnyerése után is tudja emelni a tétet az ír.

Conor McGregor a UFC 205-ön történelmet írt: kiütötte Eddie Alvarezt, így a már meglévő, pehelysúlyú bajnoki öve mellé megszerezte a könnyűsúlyút is, és ezzel ő lett a szervezetnél az első, aki szimultán két súlycsoport bajnokává tudott válni.

Egyvalami elmaradt a gálán: Dana White UFC-elnök azt mondta, a meccs után McGregor valami nagy és meglepő bejelentést tesz, de semmi ilyesmi nem történt. Bejelentéseket Conor csak a gála utáni sajtótájékoztatón tett a Madison Square Gardenben: ezek ugyan nem igazán világrengető dolgok voltak (maga McGregor is bevallotta, hogy néhány kártyát inkább mégsem terít ki), de azért így is lesz visszhangjuk. Az egyiket már mindenki előre kiszagolta: McGregor barátnője, Dee Devlin gyereket vár.

A jövő év elején apuka leszek. Összeszarom magam tőle, becsavarodok.

És ennek kapcsán jött a másik bejelentés, ami már tényleg pikáns: McGregor, 'hogy etetni tudja a családját,” még nagyobb szeletet akar a UFC-tortából: aktív bunyós létére a promóció társtulajdonosa is akar lenni.

Ha azt akarják, hogy itt maradjak, segítsek ledolgozni azt az adósságot, és tovább toljam a céget, akkor vegyenek be a vezetői körbe, de komolyan. Be akarom biztosítani ezzel a jövőmet. Ha azt akarják, hogy tényleg vezetőségi tag legyek, akkor teljesen be kell vegyenek, mint tulajdonost, akkor részesedés kell a cégből. Ez a célom.

 

Most már nekik kell hozzám jönniük tárgyalni. Két öv. Pénz. Tulajdonos akarok lenni most már. Ha ezt folytatni akarjuk, akkor beszéljünk, de egyenlő részesedést akarok. Azt akarom, amit kiérdemeltem, amit kivívtam magamnak.

A UFC-t nyáron 4,2 milliárd dollárért adta el a korábbi tulajdonosi kör a WME-IMG cégkonglomerátumnak, és McGregor meg van róla győződve – valószínűleg igaza is van – hogy a szervezet értékét ő verte fel az utóbbi években végzett állhatatos munkájával. Azóta egy csomó hollywoodi híresség vásárolta be magát a promócióba, és az ír szerint úgy lenne a fair, hogy ha ő is közéjük léphetne.

Kivívtam magamnak valamit. Mármint, kié most a cég? Van egy csomó ember részesedéssel a cégben, celebek, Conan O'Brien is UFC-tulajdonos már, szóval hol van az én részem? Hol a részesedésem? Én hozom a pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr6611959147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lion K (törölt) 2016.12.11. 00:52:07

Bármikor péppé verné Mayweather az amúgy kőkemény Conor-t.

Csak mert már hetek óta ez a vita tárgya.

osborne 2017.07.16. 00:40:04

Akkor újra: Mayweather szarrá fogja verni Conort, 1-2 menetben.

osborne 2017.08.25. 23:53:19

Röhögve nyer holnap Mayweather. Conor egy kocsmai bunyós.
süti beállítások módosítása