TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Maldonado szerint a pontozók Fedor emberei voltak, fellebbez

2016.07.02. 17:43 td_axl

fedor-maldonado_2.jpg

Úgy tűnik, hogy a Fedor vs Maldonado meccs 4. menetét most kezdjük.

Két hete küzdött meg egymással Fedor Emelianenko és Fabio Maldonado a Fight Nights Global: 50 főmeccsén. Az Utolsó Császár újkori eljövetelének második meccsére mindenki sima Fedor dominanciát várt, ehelyett az első menetben többször került a kemény kiütéses vereség közelébe az orosz legenda. Egyesek szerint Fedor ki is volt ütve, egyszerűen a szíve vitte előre, más szervezeteknél rég leállították volna a bunyót az egészsége védelmének érdekében. Fedor azonban kemény, mint az orosz kádak széle, a második menetben visszajött, pontozással vitte azt a felvonást, a harmadik pedig elég szorosra sikeredett. Az összefoglaló cikkem után kaptám hideget és meleget is kommentekben, Fedor teljesítménye szubjektív és objektív értékítéletek mellett egészen megosztotta a rajongókat.

Maldonado azonban csapata azóta sem akar túllépni azon, hogy pontozásos vereség lett számukra a véres csata vége, hivatalos fellebbezést nyújtottak be az orosz WMMMA-nak. A WMMMA lényegében az Orosz MMA Szövetség munkáját felügyelni, a szövetség elnöke pedig nem más, mint Fedor Emelianenko. Na pont ez szúrja a brazil csapat csőrét. A Fedor vs Maldonado meccsen ugyanis a három pontozóbíró mind orosz volt, ami még meredekebb, hogy mindhárman az Orosz MMA Szövetség alkalmazottai, vagyis Fedor a főnökük. Éppen ezért felvetődött a brazilokban, hogy volt némi elfogultság a pontozás során, emellett szerintük nincs az a mérkőzésvezető a világon, aki ne állította volna le a meccset az első menetben, mikor Fedor szinte eszméletlenül botorkált a ketrecben. Azt kéri Maldonado csapata, hogy egy független bírói stáb nézze vissza a meccset és remélhetőleg objektívebb pontozással vizsgálja felül a Fight Nights Global: 50 során hirdetett eredményt. A hírek szerint a WMMMA komolyan vette a fellebbezési igényt, az elismert holland bírát, Marco Broersent kérte fel a független bíró csoport felállítására. Érdekes utóéletet él ez a meccs, el tudjátok képzelni, hogy utólag az megmásítják a hivatalos eredményt? De összességében mit számít majd ez? 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr158862196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása