TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bronx utcáin próbálják meg kivéreztetni Anthony Pettist

2016.06.16. 11:04 td_interim

anthony-pettis-charles-oliveira.jpg

A volt könnyűsúlyú UFC-bajnok Charles „do Bronx” Oliveira ellen debütál pehelysúlyban.  

tdmg_banner.png

 

Megvan a 145 fontba lefogyasztó ex-155 fontos UFC-bajnok Anthony „Showtime” Pettis első pehelysúlyú ellenfele: Showtime Charles „do Bronx” Oliveira ellen mutatkozhat be új kategóriájában, jelentette a FOX Sports.

Pettis nemrég közölte Instagramon, hogy ledob magáról még tíz fontot. A döntése ésszerű, hiszen zsinórban három mérkőzésen kapott ki könnyűsúlyban – a szarcsuszamlás ráadásul azzal kezdődött, hogy elveszítette könnyűsúlyú bajnoki övét. Showtime az utóbbi hónapok gyakorlatának megfelelően meg fogja osztani az edzőtáborát saját klubja, a milwaukeei Roufusport MMA Academy, és az albuquerquei Jackson Wink MMA között.

Charles Oliveira nem lesz könnyű ellenfél, bár nem is a legnehezebbek közül való. Do Bronx az utolsó hat meccséből ötöt megnyert, azt az egy szem vereséget pedig a kategória egyik top versenyzőjétől, Max Hollowaytől szenvedte el, ráadásul nem is a bunyó csinálta ki, hanem az első menetben elszakadt a nyelőcsöve. A teljes képhez persze az is hozzátartozik, hogy a sérülésig Holloway fölényben volt.

Mind Oliveira, mind Pettis jó a földön, de a jitsu-előny így is a brazilnál van. Viszont állva egyértelműen az amerikai az erősebb, nem is kicsit.

Pettis a menedzserén keresztül közölte, hogy augusztusban szeretne debütálni pehelysúlyban – meg is kapja, amit akar, mert az oliveirás bunyót a UFC on FOX 21-en, augusztus 27-én, Vancouverben, rendezik meg.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848814028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása