TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nem erőltetik, ami nem megy: Rampage a nehéz-, Showtime a pehelysúlyba tart

2016.06.09. 11:23 td_interim

3tt.jpg

Itt a fogyasztás, amott a sikertelenség áll a váltás mögött.  

tdmg_banner.png

 

Quinton „Rampage” Jacksonnak és Anthony Pettisnek egyszerre lett tele a töke. Mindkét népszerű bunyós most jelentette be, hogy súlycsoportot vált: a UFC volt félnehézsúlyú bajnoka felfelé, a volt könnyűsúlyú bajnok lefelé lép egy kategóriát. Úgy érzik, az eredeti helyükön megfeneklettek, de persze egészen más okokból.

Jackson egy interjúban beszélt a tervéről. Rampage mindig is hajlamos volt a meccsek közti időszakban meghízni, és úgy tűnik, most már nem tud, és nem is akar időre megszabadulni a plusz kilóktól.

Nagyon azon gondolkozom, hogy felmegyek nehézsúlyba, mert belefáradtam már a fogyasztásba. Nem fogok hazudni, öregszem, és a súly nem megy le olyan könnyen, mint régebben.

Rampage az utóbbi évek UFC-s kavarása után a június 24-i Dynamite 2 gálán tér vissza a Bellatorba, ahol most még köztes súlyban mérkőzik meg az eredetileg nehézsúlyú Satoshi Ishiivel.

Ezzel a Satoshi Ishii fickóval verekszem. Még sohasem küzdöttem olimpiai aranyérmessel. Fordított alapállású, dzsúdós fickó. Nagy próbatétel ez nekem. Nincs már mit bizonyítanom, de ha az én szemszögemből nézed a dolgokat, minden próbatétel más. Vajon sikerül megvernem?

Június 24-én kiderül. Aztán pedig határ a csillagos ég, már ha a régi, már inkább csak pislákoló fényű csillagokat nézzük. Rampage fénykorában óriási sztár volt Japánban, és a Rizin FF szárba szökkenésével jelezte: szeretne visszatérni a Távol-Keletre. És megverekedni Fedor Emelianenkóval, ki mással. Ez, a Bellator és a Rizin közti jó kapcsolatnak köszönhetően simán lehetséges is lesz.

Mindeközben Anthony Pettis az Instagramján jelentette be egy hashtaggel, hogy még tíz font leaszalásán munkálkodik.

Back to work @sixgungibson @izzystylewrestling @sergiopettis @tussagb #teampettis #145intheworks

Anthony Pettis (@showtimepettis) által közzétett fénykép,

 

Hogy nem csak az ujjai szaladtak meg posztolás közben, azt menedzsere, Malki Kawa erősítette meg. Hogy mit eszik-iszik a továbbiakban Showtime, azt Mike Dolce táplálkozás-szakértő felügyeli majd. Pettis augusztusban szeretne debütálni az új súlycsoportban.

A volt könnyűsúlyú bajnokra az utóbbi időben rájárt a rúd, és valóban úgy tűnt, elfogyott körülötte a levegő 155 fonton. Egy nagyszerű ötmeccses győzelmi széria után, mely során 2013-ban elnyerte a bajnoki övet, és mely küzdelmekből négyet idő előtt fejezett be, Pettis tavaly márciusban vereséget szenvedett Rafael dos Anjostól, és búcsút mondhatott a címének. Idén januárban Eddie Alvareztől, áprilisban Edson Barbozától kapott ki. Nagy név szinte nem is maradt már neki a súlycsoportban. Ugyanakkor tíz fonttal lejjebb rengeteg izgalmas párosítás várhat rá: Conor McGregor, Jose Aldo, Chad Mendes, Frankie Edgar, Max Holloway csak a kategória legteteje – és akkor ott van még a harmatsúlyból most felevickélő – igaz, vereséggel debütáló – volt 135 fontos bajnok Renan Barao is.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848794458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása