TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BOX: Az UFC 200 estéjén jön a Klitschko vs Fury visszavágó

2016.04.09. 14:01 td_axl

klitschko-fury-rematch.jpg

Július 9-re ne nagyon tervezzetek programot.

Wladimir Klitschko ugyan domináns alakja volt a box nehézsúlyú mezőnyének az elmúlt években, de legalább ekkora mértékben tartott görbe tükröt is az ökölvívás királykategóriájának: egysíkú, kombinációkat nélkülöző, a minimális kockázat mentén fizikai fölényre építő bunyója a kritikus rajongók és szakírók kereszttüzében égett. Évekig azonban esély sem volt arra, hogy valaki ezt a schilt-i paradoxont megoldja, aztán tavaly novemberben jött a mega-meglepetés, mikor Tyson Fury 12 menet alatt erős jelzővel élve kiboxolta az ukránt. Borzalmas meccs volt, de utoljára 2004-ben Lamon Brewster volt képes legyőzni Klitschko ellen. Nyilván elkerülhetetlen volt a visszavágó, de elég sok előjáték előzte meg a bejelentést.

Egészen pontosan a hivatalos bejelentés órákon belül várható csak, de Fury nagybátyja és edzője, Peter Fury már megszellőztette a dolgot. Eszerint Manchester ad majd otthont a visszavágónak július 9-én, vagyis ezúttal Fury lesz hazai pályán, már ha Klitschkko esetében Düsseldorf tavaly annak volt tekinthető. Ha pedig a július 9. ismerős dátum, az nem véletlen: aznap érkezik a jubileumi UFC 200 is, de az időeltolódás miatt nem fedi egymást majd a két card, szóval hosszú esténk lesz barátaim! 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr938581190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása