TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Borics Ádám az FFC címmérkőzés kapujában?

2016.03.22. 18:08 td_axl

borics_bilic2.jpg

Borics Ádám pénteken az FFC 23 cardban harmadik győzelmét aratta a szervezetnél, ez akár egy címmérkőzés kapujába is mozdíthatta őt. 

A TOTALDAMAGE és TDMG arc Borics a bécsi FFC 23 programjában a Manuel Bilic elleni bunyójával nyitotta meg az est MMA cardját. Ádi edzőjével, Balla Tamással az elmúlt hetekben a clinchből és földön ellőhető könyökösöket gyakorolták, ugyanis az FFC szabályváltoztatása immár lehetővé teszi ezen technika használatát. Ezt Ádi kamatoztatta is, módszeresen lemondotta ellenfelét, akit a második menetben sikerült kopogtatnia egy háromszögben. 

Borics vs Bilic arm triangel FFC 23

A tegnap esti #FFC23 mérkőzésem utolsó pillanatai. Köszönöm mindenkinek, hogy velem volt! Köszönöm Manuel Bilicnek is a küzdelmet! The final seconds of my FFC 23 fight yesterday evening. I want to say thank you for all your support and I thank you Manuel "Sugar" Bilic for the fight! #mma #ffc #winner #choke #tdmg

Posted by Adam "The Kid" Borics on Saturday, March 19, 2016

Borics kopogtatja ellenfelét FFC 23 márkőzésén

Már korábban is lehetett hallani arról, hogy az FFC menedzsment számára nagyon szimpatikus Ádám, a sorozatos mérkőzéslehetőségeket az ifjú magyar titán pedig izgalmas bunyókkal és győzelmekkel hálálja meg. A HFC pehelysúlyú cím is önmagában erős belépő az FFC-nél, Ádám veretlensége azonban lehetséges, hogy hamarosan címmérkőzést hoz számára a szervezetnél.

Adam "The Kid" Borics nyert a 2. menetben fojtással!!! Ádi szavai a videóban.totaldamage.hu#tdmagyar #mma #prospect #ffc23

Posted by totaldamage.hu on Friday, March 18, 2016

Borics Ádám gondolatai FFC 23 mérkőzéséről közvetlenül a bunyó után

A horvát Fight Site Ádámmal készített interjújában is ezt a kérdéskört feszegeti. A Fight Site és FFC köztudottan szoros kapcsolatot ápol egymással, így a horvát magazin részéről érkező címmérkőzéssel kapcsolatos kérdések Ádám irányába jó indikátorai lehetnek az FFC mérkőzésszervezési politikájának. Erre az is következtetni enged, hogy egy Ahmed Vila elleni mérkőzéslehetőségről is faggatták Ádámot. Vila pénteken könnyűsúlyban lett bajnok, sajnálatos körülmények között verve Halmi Viktort.  A Vila elleni meccs lehetősége végül kimaradt az interjúból, miután Ádám jelezte, hogy pehelysúlyban vívja mérkőzéseit. Kicsit a realitás talaján maradva azt viszont látni kell, hogy többek között marketing szempontból is az FFC trónjain hazai versenyzőket képzel el, véleményem szerint ennek köszönhető, hogy Sényei Lacinak kétszer kellett megvernie Ivan Gluhakot a címért. Ettől függetlenül Ádám jó úton jár, következzenek gondolatai a Fight Site hasábjairól:

Először is nagyon örültem, hogy újra az FFC-ben bunyózhattam, nagy megtiszteltetés minden alkalommal itt ringbe lépni. Felszabadultan tudtam verekedni Bilic ellen, élveztem a küzdelem minden másodpercét. Örülök, hogy sikerült idő előtt befejeznem a mérkőzést. Nagyon boldog vagyok, pár nap pihenő és újra edzésbe állok, már várom a következő megmérettetést.


Minden mérkőzésemre maximális erőbedobással készülök. Mindenképpen szerettük volna idő előtt befejezni a küzdelmet. Örültünk a szabályváltoztatásnak, hogy engedélyezték a könyök technikákat, erre kicsit jobban rákészültünk edzőmmel, Balla Tamással. A felkészülésemet ezúttal is támogatta Buchinger ’Buki’ Iván, az M-1 pehelysúlyú bajnoka. Jó barátok vagyunk és roppant hasznos számomra, hogy vele is edzhetek. Emellett Sényei László és Halmi Viktor is edzőpartnereim, keményen dolgozunk és segítjük egymást. 


Úgy érzem, készen állok egy FFC címmérkőzésre! Amennyiben az FFC megtisztelt ezzel a lehetőséggel, akkor nem fogok habozni, nagyon szeretném elnyerni a pehelysúlyú övet! A HFC pehelysúlyú cím után ez egy hatalmas lehetőség lenne a pályafutásomban. 

Az FFC 23 másik két magyar harcosának mérkőzése kapcsán vegyes érzéseim vannak. Viktor és László is a barátaim, akikkel hetente közös sparring edzéseken veszünk részt. Nagyon keményen edzettünk az FFC 23-ra. Nagyon boldog es büszke voltam Lacira, nagyon megérdemelte, hogy a derekára csatoljak az övet. Másrészt nagyon szomorú vagyok, hogy Viktornak nem sikerült a címvédés, de bízom benne, hogy erősen tér vissza legközelebb.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr508517740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása