TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Nagy KO-val győzött Roy Jones Jr., döntetlenezett Bisping és Sonnen a hétvége cirkuszgáláján (videók)

2016.03.21. 15:05 td_interim

lead20-660x400.png 

És hála az égnek, senkinek sem állt le a szíve.

army_banner_blog.gif 

Tegnap nyomták le a phoenixi Celebrity Theatre-ben az év cirkuszgáláját, a UR Fight-ot. A négy meccses pay-per-view kártyán Roy Jones Jr. bokszolt egy alacsonyan jegyzett MMA-ssal, akit rajongói szavazás juttatott be a ringbe, grapplingezett Michael Bisping és Chael Sonnen, valamint pankrációzott Kurt Angle és Rey Mysterio.

A kártyán volt még egy MMA-mérkőzés is, melyen eredetileg Ken Shamrock csapott volna össze Dan Severnnel, de Shamrock, mint ismert, megbukott a Bellator 149 doppingtesztjén, így nem léphetett kötelek közé. Helyette David „Tank” Abbott tért volna vissza a nyugdíjból, ha az orvosok harcra alkalmatlannak nem nyilvánították volna – újabb beugrós híján Severnt is jegelte a szervezet, és jött helyette a meccs a kevéssé ismert Shannon Ritch és Marvick Harvey részvételével. Legitimációs célzattal a UR Fight még leszerződtette kommentátornak a mindig vicces Quinton „Rampage” Jacksont.

Mivel a veterán MMA-sok otthon maradtak, és így esélyük sem volt arra, hogy húzzanak egy Dada 5000-ret, innen már tényleg csak Roy Jones Junior egészségi állapotáért kellet imádkozni. Az ő meccsét ugyanis azzal szopták fel, hogy ha a kiválasztott rajongó-ellenfélnek sikerül kiütnie az ex-klasszist, akkor hazavihet 100 ezer dollárt. Bár senki nem gondolta komolyan, hogy az MMA-s Vyron Phillips felveheti a versenyt RJJ-vel ökölvívásban, sokunkban még mindig elevenen él Roy legutóbbi mérkőzése, melyen brutális KO-vereséget szenvedett.

Persze nagy különbség, hogy ott Enzo Maccarinelli volt az ellenfél – mindazonáltal az, hogy Jones Jr.-nak már rég a nyugdíjas éveit kellene élveznie, és ehhez képest még most is odaállt verekedni, sokunkat aggodalommal töltött el. Mint kiderült, fölöslegesen: Roy azért annyira még mindig Roy, hogy egy sokadrangú sportágon kívülit két menet alatt nagyon keményen kiüssön. A második felvonásban 2:30-nál villant a jobb horog, íme az összefoglaló:

Győzelme után RJJ arra utalt a ringben, hogy még most sem fog visszavonulni. Pedig már nagyon ideje volna.

A gála másik, számunkra érdekes meccsén Bisping és Sonnen három menetig gyürkőzött, és nem jutott semmire. A beszámolók szerint az első két menet java része lábon való tusával telt, és a legizgalmasabb jelenet az volt, amikor Bisping kidumált a ringből a közönségnek. Sonnen a harmadik menet végén sikerrel levitte az ellenfelét, de már nem tudott vele semmit sem kezdeni. A meccsen a Meatmoris szabályai szerint gurultak, azaz csak szubmissiönnel lehetett volna nyerni, és pontokat sem számoltak, így ez döntetlenre végződött.

Sonnenről egyre sűrűbben pletykálják azt, hogy visszatér az MMA-ba. Ezt a meccs után kategorikusan tagadta, azt mondta, hogy annak a sztorinak már vége, de hozzátette, hogy grapplingben továbbra is szívesen küzd.

Pankráció: Rey Mysterio legyőzte Kurt Anglet – a gálán fellépő énekes, Riff Raff segítségével. Lol.

MMA: Shannon Ritch hátsó fojtással legyőzte Marvick Harveyt az első menetben, 1:32-nél. Előtte ez az állatság történt:

És a fojtás:

Hát ez volt a hétvége nagy durranása. A netes fórumokon azt írják, tök jó móka volt. Ezt készséggel el is hiszem, de én ezt látatlanban inkább Rampage kommentárjának tudnám be.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr848509236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása