TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Jóni Máté a Fight Night Hungary 4 gálán tér vissza

2016.03.20. 18:26 td_axl

joni_tdmg.jpg

Jóni Máté bő egy hónapja a Muay-Thai Amatőr Magyar Bajnokságon junior országos bajnoki címet szerzett, április 3-án már láthatjuk is őt ismét a ringben. 

A Barba Negra Music Club eddig is már három alkalommal szolgált a Fight Night Hungary rendezvénysorozat helyszínéül, ezek a bulik pedig nagyon korrektre és színvonalasra sikeredtek, így egyre nagyobb közönség kíváncsi ezekre a küzdelmekre. A Fight Night Hungary 4 pedig már a kanyarban van, a cardban pedig csupa érdekes és előzetesen izgalmas párosítás lapul meg. Az ifjú titán Jóni Máté is kesztyűt húz majd aznap este, vagyis a muaythai junior bajnoki címet nem hagyja kihűlni a vitrinben, jöhet egy újabb bunyó, mely fejlődése és karrierje szempontjából egy következő fontos lépés. Ahogy a múltkor írtam, most is tartom: érdemes követni Máté karrierjét és fejlődését, pár kérdés erejéig dumáltunk vele a Fight Night Hungary 4 előtt: 

Fight Night Hungary 4 előzetes

Hogy vagy Máté, hogy telnek a napjaid?

Üdvözlöm a kedves olvasókat, sziasztok! Köszönöm a kérdést, jól vagyok, nagyon jól halad a felkészülésem, rendben van minden.

Durván egy hónapja dumáltunk, akkor nyerted a Muay-Thai Amatőr Magyar Bajnokság junior országos bajnoki címet. milyen visszhangja van azóta ennek a győzelmednek?

Az a győzelem számomra a legfontosabb volt, hiszen Muaythai szabályrendszerben sikerült címet szereznem. Nagy lelki fröccs volt Nekem.

Nincs megállás, hiszen a Fight Night Hungary cardban is mérkőzni fogsz. Mit lehet tudni erről a programsorozatról?

Így van, lehetőséget kaptam a Mesteremtől, Rehák Györgytől, hogy egy ilyen nívós rendezvényen mérkőzhessek. Április 3-án immáron negyedszer tér vissza a Barba Negra Music Club-ba a nívós thaibox gála a Fight Night Hungary. Ez alkalommal hazánk legjobb harcosai mérik össze erejüket Szlovénia harcosaival.

joni_bodi_fight_night_hungary.png

Az ellenfeled Bódi István lesz, hogy látod az esélyeket ellene?

Nem ismerem az ellenfelemet, hallottam róla, de nem foglalkoztat igazán. Győzni megyek április 3-án!!

Több Re-Gym harcos is megméretteti magát a FNH cardban április 3-án. Hogy készültök a mérkőzésekre?

Örülök neki, hogy több csapattársam is harcol majd, az edzéseken húzzuk egymást, és a mérkőzésen is várhatóan jön majd a RE-GYM hangulat!

Az FNH mellett kilátásban van esetleg további mérkőzés a közeljövőt illetően?

Mindig a következő megmérettetésre koncentrálok általában, most a legfontosabb, hogy győzelemmel zárjam a mérkőzést!

Mit üzensz végezetül az olvasóknak?

Szeretnék köszönetet mondani elsősorban a RE-GYM-nek, a családomnak, illetve a Playmax Teamnek, és nem utolsó sorban a TDMG Store-nak. Április 3-án találkozunk!

fnh_joni.png

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr658507400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása