TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: John Wayne Parr szerint a Ketrec Muay Thai hamarosan meghódítja az MMA fanokat

2016.03.12. 16:38 td_axl

ketrec-muay-thai.jpg

John Wayne Parr szervezetével hódítani indul.

Tegnap írtunk arról, hogy Bódis Gergő március 26-án a Cage Kings promóció 77 kilós bajnoki címéért küzdhet Írországban. A John Wayne Parr által létrehozott szabályrendszer mérkőzésein Gergő elmondása szerint  könyök-térdes "A" kategóriás muay thai bunyók folynak, viszont mindezt MMA kiskesztyűben tolják a bunyósok. GSP edzője, Firas Zahabi egyenesen őrültnek nevezte ezt a szabályrendszert, mely a muay thai legenda Parr fejéből akkor pattant ki, mikor MMA szabályrendszerre próbált átállni egy bemutatkozó meccsre. Ekkor azonban egy grappling edzésen kettétörte az egyik ujját, vagyis ez volt az a momentum, mikor a földharc szabályrendszer a kukában landolt, minden más maradt és útjára indult a Caged Muay Thai égisze alatt. Ami igencsak dinamikus és brutális mérkőzéseket képes szülni a ketrecben, hiszen a földről nyomban felállítják a feleket, így nincs LnP taktika, a rácsoknál 3 másodperc passzivitás után szétszedik a feleket, kiskesztyűn fejrúgásokat és egyéb muay thai technikákat védeni pedig nem feltétlenül kifizetődő, vagyis a lábmunka értéke igencsak felértékelődik ebben a buliban. 

Parr szépen építgeti a promóciót, ő maga is bunyózik a ketrecben, ami még inkább autentikussá teszi kezdeményezését. Minden elemet, ami unalmassá tehet egy MMA meccset, kigyomlált a szabályrendszerből, ha pedig minden jól megy, akkor Bódis Gergő személyében idejekorán magyar bajnokunk is lehet ebben a szabályrendszerben! WAAR Gergő!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr728470332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása