TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Amerikában győzött Makai Renátó (videó)

2016.03.09. 16:29 td_interim

12800346_546348052211405_7572457852782269009_n.jpg

Sárközi Róbert ismét a tengerentúlra utazott edzeni és kapcsolatot építeni. Az útitársak között volt Nánási Fatime és Makai Renátó is – az HFC nehézsúlyúja ketrecbe is lépett a Gladiator Challenge gáláján, és győztesként hagyta el a küzdőteret. Az újabb útról a Sárközi Team vezetője küldött nekünk beszámolót.

 

Sziasztok!

Egy hetes túrán vagyunk túl az USA-ban hatfős kis csapatunkkal. A célom ezzel a túrával az volt, hogy sok új kapcsolatot szerezzek. New Yorkban, Renzo Gracie csapatánál kezdtünk, komoly tárgyalásokat folytattam, és feltett szándékom elhozni őt Magyarországra. Azt tudni kell, hogy Renzo klubjának több mint 1400 regisztrált tagja van. Szerencsénk volt találkozni Renzo unokatestvérével, a fiatal MMA-s George Gracievel, aki egyben edzést is tartott nekünk. Hatalmas élmény volt tőlük tanulni.

Ezután utunk Kaliforniába vezetett, az MMA hazájába. A Team Alpha Male fogadott bennünket. A vezetőedzővel, James-szel és a klub vezetőjével tárgyaltam, ezt szintén sikeresnek nevezném. Itt a fightereknek házat, edzőtábort és meccseket biztosítanak. Tudni kell a csapatról, hogy kb. 500 taggal rendelkezik. Ebből nagyon sok UFC-s, Bellator-os és más profi harcossal büszkélkedhetnek. Nagyon örültem ennek a találkozónak. Várnak bennünket vissza.

A következő állomásunk a New York-i American Top Team volt. A klubvezetőséggel versenylehetőségekről és kijutásról egyeztettünk, amatőr és profi versenyeken egyaránt.

A végső állomás a Gladiator Challenge által szervezett profi MMA gála volt, amit a Thunder Valley kaszinóban rendeztek. Teltházas rendezvény volt, itt Makai Renátó küzdött, ellenfele Bobby Trask volt. A meccset Renátó nyerte, pontozással. Célom karrierjének építése, ez egy nagyszerű kezdés volt.

Amíg a teljes videó nincs meg addig egy részlet. A Gladiator Challange a saját oldalára fel fogja tölteni a teljes mérkőzéseket,ha meg van megosztjuk itt is! Köszönöm a szurkolást nagyon jó érzés volt!

Posted by Renátó MAKAI on Monday, March 7, 2016

Gladiator Challenge Sacramento - Renátó MAKAI ez is meglett! Dolgozunk keményen, hogy a sikerek tovább gyarapodjanak! #mma #usa #gladiatorchallenge

Posted by Sárközi Róbert / MMA Fighter Hungary on Sunday, March 6, 2016

Az egészet összegezve eredményes út volt minden tekintetben. Célom eléréséhez minél több harcost szeretnék kivinni, és a UFC-ben indítani őket. A kapcsolatok már megvannak. Köszönöm a szponzoroknak, edzőinknek, a Totaldamage-nek, Pogácsás Iminek, Kerekes Tominak.

Üdvözlettel,
Sárközi Róbert

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr818458104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása