TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MOVIE: Érkezik Jean-Claude Van Johnson, a világ legveszélyesebb magánvállalkozója

2016.02.28. 15:33 td_axl

jcvj.jpg

Úgy hiányzott már a Jean-Claude-féle pörgőrúgás, mint egy falat kenyér. 

army_banner_blog.gifLegutóbb nagyszerű Van Damme alakításra a Feláldozhatók 2-ben emlékezhetünk, persze nézőpont kérdése, hogy mit nevezünk nagyszerű teljesítménynek. A VHS kazetta korszak legendája antihős szerepkörben igazán jól érezte magát Stallone filmjében, nekünk pedig egészen a Kickboxer feldolgozás hamarosan bemutatásra kerülő részéig kellett várnunk, hogy ismét kapjunk egy adag nosztalgikus Jean-Claude pillanatcsomagot a kivetítőre. Közben azonban kiderült, hogy a belga harcművész-színész-legenda egy másik projektbe is belekezdett, ami első blikkre akár egész jól is elsülhet. 

A Jean-Claude Van Johnson névre keresztelt sorozattervet már pár éve csiszolgatják, Ridley Scott cége, a Scott Free Productions csinálja majd, vagyis eddig megrendelésre vártak, hogy forgatni tudjanak. Az Amazon berendelte a pilot anyagot, májusban pedig neki is állnak a munkának. Jean-Claude lényegében önmagát parodizálja majd a vígjátéksorozatban, ugyanis annyit lehet tudni a tartalomról, hogy a Jean-Claude Van Johnson karakter egy világhírű harcművész és színész, aki emellett a színfalak mögött egy roppant veszélyes magánvállalkozó hírében áll. Értsenek bármit is ezalatt a készítők, némi Archer-szagot érzek a levegőben, amit élőszereplős sorozatban kamatoztatva Van Damme játékával zseniális végterméket kaphatunk. Nekem várós. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr558426170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása