TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nézd meg Kimbo Slice legbrutálisabb pillanatait és Dada 5000 leg... izé... mindegy. (videók)

2016.02.19. 17:42 td_interim

 quit-jockin-my-swag-kimbo-slice-thinks-his-bellator-149-opponent-is-copying-his-style-740301.jpg

Highlightok és lowlightok.

 varsity_blog.gif

Gigászi összecsapásnak lehetünk szemtanúi néhány órán belül: a Bellator 149 előmeccsén egymásnak rohan/vánszorog Kimbo Slice és egykori barátja/most már halálos ellensége, Dada 5000. A cél a másik "hajléktalanná verése," ami közben esetleg azt is láthatjuk, hogy az egyik "széttör valamit" a másikon, de a győztes mindenképpen magáénak tudhatja majd a jogot, hogy elhencegjen: "az ő mogyorói a nagyobbak" - szóval a tét óriási, a párosítás várós.

Hogyan is hangolhatnánk jobban a roncsderbire, mint a két bölény legemlékezetesebb pillanatainak felidézésével? Mármint, Kimbónak még legalább vannak is olyanok - pusztakezes utcai bunyóból, MMA-ból és profi bokszból is. Ilyenek: 

Dada 5000-nek eddig összesen két profi (höhöhöh) meccset sikerült összelapátolnia. Itt van az első, Cedric James ellen, 2010 márciusából: 

Itt meg a második, Tim Papp ellen, 2011 februárjából: 

Azért szeretjük Dada 5000-ret, mert mosolyt csal az arcunkra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr828404496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása