TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: SI-címlaplány lett Ronda, itt az újabb pucér, testfestett galéria

2016.02.14. 11:37 td_interim

rsi1.jpg

A Sports Illustrated fürdőruha-különszáma holnap jelenik meg.

army_banner_blog.gif 

Ronda Rousey újabb nagyvadat lőtt: SI fürdőruha-címlaplány lett belőle. A Sports Illustrated 2016-os fürdőruha-különszáma holnap jelenik meg, a magazin történetében először háromféle borítóval, melyek három nőtípus előtt hajtanak fejet. A teltkarcsú és a vékony lányok mellett Ronda természetesen az izmosak csoportját képviseli.

si2016.jpg

A különszám borítóját tegnap, egy tévés ceremónián fedték fel, és mivel ilyen hármas támadás az SI történetében még nem volt, mindenkit rendesen meg is leptek vele, köztük persze legjobban a három esélyes nőt, akik azt hitték, egyetlen helyért kaparnak, egymás ellen. Mielőtt bejelentették volna, melyiküket éri a megtiszteltetés, hogy a címlapra kerüljön, Ronda mellett a színpadra szólították Hailey Clauson modellt és Ashley Graham plus-size modellt is – akik aztán némi izgatott toporgás meg kéztördelés után végül egymás nyakába borulhattak, mert mindhárman nyertek. Közülük Rondát zúzta meg leginkább az élmény, a bejelentés után hirtelen nem is tud értelmesen reagálni, csak sípol, mint egy csibe. 

Az SI ízelítőnek közzétett néhány képet a lányok galériájából, íme, itt van pár hivatalos és végleges fotó a meztelen, testfestett Rondáról:

 

Rousey SI-s pucérkodásáról először csak egy seggfotó árulkodott, amin nem is látszott a művésznő feje, így az internet Sherlock Holmesai a csuklótetoválásról azonosították be a UFC női harmatsúlyú ex-világbajnokát. Nem sokkal később hivatalosan is megerősítették, hogy az a segg valóban Rondához tartozik, aztán kiszivárgott egy raklap paparazzo kép, amit a TMZ lőtt a fotózás helyszínén, majd jött még egy adag. A fürdőruha-különszám holnapi megjelenése után várhatóan kb. egy másodperccel fent lesz a teljes galéria is a neten, persze, hogy kirakjuk majd azt is.

Mellesleg az SI-különszámban felbuzog a magyar siker, jóember!-faktor, mert lencsevégre kapták szupermodellünket, Palvin Barbarát is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr578388984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása