TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rousey ismét ruha nélkül, testfestékben (videó)

2016.01.31. 16:00 td_axl

rousey.jpg

Ha eddig nem lett volna még elég, Ronda ismét csupán testfestékben illegett.

Ronda elég csendben van a Holm elleni vereségét követően. Ugyan az SNL-ben a napokban visszatért a képernyőre, de az instáján olyan idézeteket szokott kitolni, melyben hiányolja a korábbi bálványozást és hogy milyen gyorsan képesek az emberek elfordulni tőle. A pletykák szerint ugyanis pár filmszerepet is ugrott, amit neki szántak volna, de a Holm elleni csúnya vereség más irányba állította a szélkakast. A Sports Illustrated azonban úgy tűnk, hogy tovább folytatja Rozáliával a kvázi nudis közös munkát, ugyanis ismét testfestékes fotósorozatot lőttek vele, és természetesen a képek meg szivárognak a fotózásról. Az alábbi videó szemezget is ebből párat. 

Rousey korábban kijelentette, hogy egyik magazinnak sem fog levetkőzni, mert a becses punetti bázis nem mérhető abban az 5-6 dollárban, amit azokért az újságokért fizetnének majd a a kíváncsi, remegő kezű olvasók. Emellett ilyen fotózások kapcsán meg ne számítsunk arra, hogy Ronda a meccsekre való 135 font körülire aszalja magát, ugyanis abszolút nem híve az anorexiás női ideálképnek, amivel agyat mosnak az elmúlt évtizedekben. No de, férfi olvasó társaim, gusztus mentén kérném azért a vélemények Rozália ismételten festett eljöveteléről. 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr278338120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása