TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Tyson egyszer majdnem lezúzta Brad Pitt arcát

2016.02.06. 16:50 td_axl

tyson_pitt.jpg

Kering egy pletyka már jó ideje a neten, amit aztán maga Mike Tyson erősített meg az Undisputed Truth című önéletrajzában: egy este majdnem szétkapta az akkor még ismeretlen Brad Pitt arcát.

Még 1988-ban, mikor Tyson vagyonát 50 millára saccolták, nagy lámúr közepette elvette nőül Robin Givenst. Givens terhes lett, majd elvetélt, ami állítólag a szerelem és így a házasság megromlásához vezetett. Aztán Givens nemi erőszak vágyával ráment Tyson-ra a bíróságon, aki mindezt tagadta, de végül válás lett a dologból, Robin pedig 10 millát vitt magával. Amerika leggyűlöltebb nője volt akkor, legalábbis az afroamerikai közösség körében ezt a jelzőt aggatták rá. Tyson meg néha azért még átjárt hozzá esténként "kávét' inni, csak a régi időkre emlékezvén. 

Szóval egyik este Tyson átment Robin-hoz, abba a villába, amit ő építettett, de már az ex asszonyé volt, de nem volt otthon senki. Tyson körbejárt a ház körül, nézelődött be az ablakokon, mikor a kocsibejárón megjelent az a Bentley, ami korábban az övé volt, de most Givens furikázott vele. A kocsiból kiszállt Givens, aki aznap este felcsípett egy pincért és haza hozta őt is kávézni. Az a pincér meg történetesen Brad Pitt volt, akinek akkor még köze nem volt Hollywood-hoz. Pitt meg mikor meglátta Tyson-t, a nagy kan mosolyából egy leolvadt kis ficsúr rémült arcára váltott, aki azt hitte, hogy most adják fel neki az utolsó kenetet. Próbálta menteni a dolgot, hogy ő nem vágta, hogy most akkor itt ki-kivel-hogyan, de Tyson erőt vett magán és nem rakta össze őt. Az önéletrajzban így emlékezik vissza Mike: Látnotok kellett volna az arcát. Arra kért, hogy verjem szét. Mikor sétáltam vissza a kocsimhoz, arra gondoltam, hogy picsába, ma este nem kapuk puncit...

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr788365626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása