TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Mike Tysonnal is zúzhatunk az EA Sports: UFC 2-ben

2016.01.22. 13:50 td_interim

 legacy_mike_11_0.jpg

Ráadásul két inkarnációjával is. 

varsity_blog.gif 

Gamer ketreckockák örüljetek: az EA Sports UFC 2-jének bónuszkaraktere a nehézsúlyú bokszlegenda Mike Tyson lesz. Ez még nem elég: két megtestesülésébe is belebújhatunk. "Iron" Mike személyében a feltörekvő, fiatal, nyolcvanas évekbeli hajasbaba Tyson játszható, a "Legacy" Mike pedig az idősebb, kopasz, arctetovált bunyós. Mind nehéz- mind félnehézsúlyban játszható, és ahogy várni lehetett, Tysoné lesz a játék abszolút legnagyobb ütőereje. Nézd meg Mikeot akcióban: 

Az első EA Sports-os UFC játék bónuszkaraktere Bruce Lee volt, most van Mike, tehát ha ugyanezen logika mentén haladnak tovább a készítők, akkor a következő felvonásban megkapjuk Ip Mant, és kiteljesedhet az év legjobban várt kung-fu mozijának triumvirátusa.

A UFC 2 március 15-én kerül a boltokba az U.S.A.-ban, két nappal később pedig mindenhol másutt. A platform PlayStation 4 és Xbox One.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr258301514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása