TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Nézd végig a legjobb ülőhelyről az év legjobb MMA-menetét! (videó)

2016.01.04. 17:35 td_interim

rlcc2.jpg

Robbie Lawler vs. Carlos Condit: az utolsó öt perc onnan, ahonnan minden látszik.

army_banner_blog.gif 

Még csak január elejét tapossuk, de már most biztos: a UFC 195 főmeccse ott van az év legjobb mérkőzései közt, és ez jelentős mértékben az utolsó menetének köszönhető. Robbie Lawler és Carlos Condit háborúba mentek, és hogy az ötödik öt percet hogy bírták ki talpon – nem hogy egyikük, hanem mindkettő – az a tudományos fantasztikum kérdéskörébe tartozik. Ezt a „belemet is kiharcolom, és ott is hagyom a ketrecben”-zárást sikerült teljes egészében rögzítenie egy szerencsésnek, aki ráadásul az MGM Grand Garden Arena legjobb üléséből nézhette végig a bunyót. Nézd: 

A kulcsmondat, ami a két bunyós hihetetlen erőfeszítéseit a legjobban összefoglalja, 4:20 körül hagyja el a felvétel készítőjének száját, és így hangzik: „Holy fucking shit!”

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr918236946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása