TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ismét kivégezték Thiago Silvát (videó)

2015.11.24. 16:17 td_interim

thiagosilva_1.jpg 

Ez már a lejtő alja vagy csúszhat még lejjebb is?

black_friday_tdmgstore_blog_article.jpg 

Úgy tűnik, hogy Thiago Silva top MMA bunyósnak végleg búcsút inthetünk, és üdvözölhetjük helyette Thiago Silva töltelékembert. A balhés brazil ismét megsemmisítő vereséget szenvedett egy nevenincs ellenféltől.

Silva hétvégén a Gladiator Challenge főmeccsén csapott össze Marcus Sursával a Missouri-beli St. Charles-ban. Két meneten belül véget ért a harc: Sursa könyökössel ütötte ki Silvát, és egy kicsit még a földön is megtömte. Itt a végső menet, Silva viseli a fekete nadrágot:

Awesome win!!! 2nd round TKO!!

Posted by Christopher Morgan Sursa on Saturday, November 21, 2015

Silvát nemrég hallgatólagosan azzal igazolta le a WSOF, hogy majd ő lesz a szervezet félnehézsúlyú királya. Aztán márciusban Teddy Holder két perc alatt kicsapta. Azelőtt Silva azzal került be a hírekbe, hogy fegyverrel fenyegette ex-feleségét. Amúgy utoljára két éve győzött a ketrecben. Zuhant valaha is bunyós gyorsabban, nagyobbat?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr598105278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása