TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 78: Magny vs. Gastelum mérlegelés élőben itt!

2015.11.20. 16:38 td_interim

ufc-fight-night-78-betting-picks-ufc-fight-night-78-magny-vs-gastelum-betting-tips-ufc-fight-night-monterrey-betting-advice-odds-guide.png 

Katt.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

A múlt hétvégi gigarendezvény után lehozós bulival jön a UFC, már ami a Fight Night 78 sztárfelhozatalát illeti. Mert sztár bizony egy darab sincs a soros gálán: akit még a leginkább annak lehetett volna mondani, az meg lesérült. Így bunyózik a főmeccsen Matt Brown helyett Neil Magny. Akit egyébként nagyon szeretünk 10/10-es hozzáállása miatt – a holnap éjjeli lesz a srác tizedik meccse két éven belül, szóval ki a tököm az a Donald Cerrone? Mr. Munkamániás ellenfele a főmeccsen Kelvin Gastelum lesz, akit szintén csípünk, nem véletlenül ragasztották rá a zseb-Cain Velasquez becenevet. Ez persze még a nehézsúlyú ex-király magaslati levegős kifingása előtt történt.

Az előmeccs egy pehelysúlyú... kísérlet. Az egyik sarokban ott van Ricardo Lamas, a másikban az a Diego Sanchez áll, aki még középsúlyúként nyerte meg a legelső Ultimate Fighter-t, tíz évvel ezelőtt. Igen, ez lesz Sanchez pályafutásának negyedik súlycsoportja. Őrület. Egyébként ez a Fight Night a TUF: Latin America 2 döntőinek is helyet ad. Ám legyen. A mérlegelés éjfélkor kezdődik itt:

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr258094550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása