TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Bellator 146: Kato vs. Manhoef élő közvetítés

2015.11.20. 17:08 td_interim

b146_1920x1080_site.jpg

Katt.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Bellator! Figyelj, a főmeccsen Hisaki Kato és Melvin Manhoef csap össze. Manhoef-ot nem kell bemutatni, mindenki ismeri, annak ellenére, hogy pl. a UFC-be sohasem jutott el. Aki még túl fiatal hozzá, annak elöljáróban legyen elég annyi, hogy öreg és nagyot üt. Japán ellenfele nem sok vizet zavart, egészen nyárig, amikor masszív esélyesként benevezett az „év KO-ja” versenybe. A Bellator 139-en úgy ütötte ki Joe Schillinget, hogy az még a közönségnek is fájt.

Rajtuk kívül itt lesz még a Melvin Guillard levesébe beleköpő Brandon Girtz és a UFC és WEC-veterán Anthony Njokuani öccse, Chidi is. Meg még egy raklap kevéssé ismert, és még több tök ismeretlen bunyós – 16 meccs lesz a gálán, baszki!

A Bellator 146 felvezető kártyája éjjel egykor kezdődik, a főkártya hajnali háromkor. Élő közvetítéseket itt és itt találsz.

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr888094996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása