TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Úristen: Jon Jones lassan Overeemmé gyúrja magát

2015.11.19. 16:54 td_interim

jones_prije_poslije2332_1.jpg 

Bones hasznosan tölti a kényszerpihenőjét.

425c998815cf8a4693ff4788f3197ccc.png 

Achtung félnehézsúly: Jon Jones nem viccel. A UFC volt 205 fontos bajnoka újabban cudar edzőtermi videókkal hergeli a közönséget, melyeken marha nagy, és egyre nagyobb súlyokat emelget – ezek közül néhányat mi is megosztottunk Facebook oldalunkon. Hüledezve figyeltük Jones vállasodását, de persze egy jó előtte-utána képpel semmi sem ér fel. Ma reggel ezt is megkaptuk, Bones a fent látható fotómontázst posztolta Instagramjára. Anyád.

A poszthoz mellékelt szövegben Jones azt írja, hogy június elsején kezdett erőemelni, heti négy alkalommal – hét (hát ezt pont elbaszta, hat lesz az) hónap alatt pedig ez lett az eredmény. Bal oldalt a 2013-mas Jon Jones látható offszezonban, jobbra a mostani. A képleírás így zárul:

Még öt hónap, hogy felkészüljek a győzelemre. A legjobb formámat fogom hozni április 23-án.

A UFC 2016. április 23-ra ismét vaktában lefoglalta a New York-i Madison Square Gardent – megannyi legendás bokszmeccs helyszínét – úgy, hogy az államban továbbra sem legális a profi MMA. Úgy tűnik, ez senkit sem zavar. Hogy Jones végül itt tér-e vissza, vagy másutt, arról még semmit sem tudni, de a súlycsoport többi harcosa helyében én nagyon felkötném a gatyát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr778091846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása