TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Egy hat hetes edzőtáboron múlik, visszatér-e GSP, vagy végleg lelép

2015.11.05. 13:40 td_interim

ufc167_12_gsp_vs_hendricks_001.jpg

Erről bokszedzője, Freddie Roach nyilatkozott.

12083734_1066589436685117_507807270_n_1.jpg 

Georges St-Pierre-rajongók, imádkozzatok: hamarosan tényleg – de most kajakra és komolyból – kiderülhet, ketrecbe lép-e még a kanadai ikon, vagy sem. Mióta GSP 2013. decemberében meghatározatlan időre visszavonult, nyilatkozatok ezrei szóltak arról, hogy A, visszatér B, nem tér vissza. Utoljára épp veszettül elkezdhettünk reménykedni, hiszen néhány hete maga Georges beszélt arról, hogy „egyre inkább vágyik a bunyóra.”

Most a Fight Hub TV GSP bokszedzőjét, Freddie Roach-ot kapta mikrofonvégre, és ha hinni lehet az öreg szavainak, akkor most már tényleg vége a maszatolásnak, és végleg eldől Rush sorsa. Egy edzőtábor végén.

Kieszeltünk egy tervet. Felkészül egy meccsre. Lesz egy hathetes edzőtábora, és ha a hat hét leteltével is úgy érzi, kész harcolni, és még mindig olyan étvágya van hozzá, mint korábban mindig, akkor megcsinálja. Szerintem nagyon okos dolog ez, hogy kiderülhessen, valójában hol jár az esze: tényleg újra bunyózni akar, vagy sem?

Tessék, itt van, most már nem kell ilyen-olyan menedzserek, meg Dana White-ok találgatásaira hagyatkozni, ha GSP jövőjén akarunk csámcsogni. Hat hét és kész, minden kiderül. Arról még nincs szó, mikor indulna az óra, de legalább most már van valami konkrétum. Az az egyetlen, visszatérő bunyó pedig lehetne akár az idén áprilisban újra belengetett Anderson Silva-meccs is, nem?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr338052674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása