TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: GSP visszatér a ketrecbe egy utolsó, nagy meccs erejéig

2015.04.23. 19:41 td_interim

o-georges-st-pierre-facebook.jpg 

Volt menedzsere szerint ez halálbiztos.

 

Georges St-Pierre 2013 decembere óta határozatlan idejű majdnemnyugdíját tölti. Ez alatt megsérült, meggyógyult, gyúrt, és gyakorlatilag lebioterroristázta a januárban anabolikus szteroidokkal megbukott Anderson Silvát. Egyetlen dolgot nem tett: nem ment ketrecközelbe, mármint úgy igaziból. Volt menedzsere szerint ez egészen biztosan meg fog változni. Stephane Patry az MMA Hourban mesélt GSP terveiről.

Georges egyetlen meccs erejéig vissza fog térni. Azt nem mondhatom, hogy utána üldözőbe veszi a bajnoki címet, és lenyom tíz bunyót, de azt biztosan tudom, hogy egy meccsre visszatér. Tudom, hogy megvan benne az elhatározás, és hogy akarja azt az egy meccset. Nem a Johny Hendricks-harccal akarja elhagyni a sportot, ezt bizton állítom. Vissza fog térni azért az egy meccsért, amit mindenki látni akar. Olyan meccsért nem jön vissza, ami nem jelentene sokat az MMA történetében. Történelmet akar írni azzal az egy meccsel.

Ha most egy Anderson Silva elleni szuperpárosítás képe villan be, akkor alighanem jó helyen kapirgáltok, de a közelmúlt eseményei miatt ez most már hatványozottan problémás lenne. Ezt Patry is így látja, mert igazi szarkeverő kis rohadék módjára a fenti, nagyon durván Anderson-bunyót sugalmazó monológját azzal folytatta, hogy a kokszügy és a Nevadai Sportbizottság majdani döntése miatt valójában lövése sincs, mi lesz most.

A Silva – GSP bunyó egyébként is tökéletesen olyan, mint a Mayweather – Pacquiao: persze, mindenki megnézné, de már öt évvel ezelőtt meg kellett volna történnie. Ismerve GSP militánsan doppingellenes nézeteit, és általános paranoiáját, amúgy sem valószínű, hogy kiállna egy olyan ember ellen, aki megbukott a cuccteszten, márpedig ha GSP karrierje utolsó meccsével valóban sporttörténelmet akar írni, akkor reálisan nézve csak Anderson jöhetne számításba. Vagy Ronda Rousey.

otg_banner_1.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr657392692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása