TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Vitor Belfort megfutamodott a kokszbotrányát firtató kérdések elől

2015.10.27. 20:09 td_interim

belfort2.jpg

A brazil a hétfői MMA Hour vendége lett volna – aztán nem tudta kibulizni, hogy ne faggassák, így visszamondta az interjút.

otg2_article_banner_560.jpg

Egy hónapja derült ki a Deadspin riportja nyomán, hogy Vitor Belfort három évvel ezelőtt emelkedett tesztoszteron szinttel állt ki Jon Jones ellen, és a UFC tudott róla, de eltussolta. A brazil azóta is adós a magyarázattal, ahogy Dana White-ék is – amikor a szervezet 192. gáláját követő sajtótájékoztatón Dave Shollernek szegezték a kérdést, hogy mégis mi történt, akkor a pr szakember kábé annyit mondott, hogy „az nem úgy vót.” Azt viszont nem mondta meg, hogy akko' hogy vót.

A Vitor Belfort vs. Dan Henderson 3-fémjelezte UFC Fight Night 77 közeledtével végre eljött az alkalom, hogy mikrofonvégre kapják a brazilt, és utánajárjanak a történetnek, de a kísérlet meghiúsult. Az MMAfighting.com-os Ariel Helwani leszervezett a hétfői MMA Hourba egy beszélgetést Belforttal, aki a műsor előtti célegyenesben arra akarta rávenni Helwanit, hogy ne tegyen fel neki kérdéseket a kokszbotrány kapcsán, és csak a közelgő meccsre koncentráljanak. Helwani nem állt a kötélnek, Vitor erre az utolsó pillanatban visszalépett az interjútól.

Helwani Belfort menedzserével próbálta meg lebokszolni a szituációt. A menedzser Belfort felesége. Az újságíró szerint így folyt a beszélgetés:

Helwani: Szavamat adom, hogy fair leszek és remélem, ez sokat jelent nektek... nem fogok nektek kárt okozni.

 

Belfort: Oké, de légy szíves, ne tegyél fel Deadspin-kérdéseket. TRT-ről, vagy a TRT utáni eredményekről. Vitor rád fordítja az értékes idejét. Hiszem, hogy számíthatunk rád.

 

Helwani: Ez az első interjú azóta, hogy kijött Josh Gross sztorija, szóval ha nem érintjük legalább egy kicsit a témát, akkor az nem csak rá, rám is rossz fényt vetne. Nem akarok ezen rugózni, de úgy érzem, muszáj erről beszélnünk.

 

Belfort: Ha Vitornak lett volna erről mondanivalója, akkor már elmondta volna. Már akkor is megkérdeztél, amikor a website közzétette az információt, és nem nyilatkoztunk neked. Sajnálom Ariel, de ha erről akarsz kérdezni, akkor Vitor sajnos nem fog tudni a rendelkezésedre állni.

És ennyi. Volt interjú – nincs interjú. Belfort országos cimborája, Luke Rockhold azonnal lecsapott a témára, amikor megkérdezték a Three Amigos Podcastben:

Az a fickó egy hazugságban él, és mindent megtesz, nehogy leleplezzék. Ariel jó riporter, felteszi a kemény kérdéseket, és ragaszkodik a szakma játékszabályaihoz. Jól tette, hogy nem kezdett el úgy táncolni, ahogy Belfort fütyül.

 

Nem mintha eddig nem tudtam volna, nem lepett meg a dolog. Szét van kokszolva, a srác felpumpálja magát 205 fontra, és nagyobbnak látszik, mint bárki más. Senki más nem képes így súlyt felszedni és átváltozni. Vitor a teljes karrierje során piszkosan játszott. Van mindenki más, és van Vitor. Nem az a kérdés, hogy csal-e, hanem az, hogy mennyit. Egy csomó srác csal, de Vitor külön kategória. Ez egy teljesen más szint, mindenen rajta van, amit csak el tudsz képzelni, és ez így van 19 éves kora óta.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr978027186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása