TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 75: Barnett vs. Nelson élő közvetítés

2015.09.26. 20:30 td_interim

josh-the-warmaster-barnett-vs-roy-big-country-nelson-ufc-fight-night-75-sport360.jpg

Katt.

 

Végre megint UFC, nem is akárhogy: a főmeccsen kiütős/földbedöngölős nehézsúlyú csöcsgépekkel, az előmeccsen flegma/parázós ügyes középsúlyúakkal, előttük meg jön egy raklap japán, tetszőleges nemzetiségű ellenlábasokkal ellátva. A mókás társaság éjjeli esélyeiről itt értekeztünk hosszasan, csekkoljátok.

A UFC Fight Night 75 ültető meccsei hajnali kettőkor kezdődnek, a main card hajnali négykor rúgja be a kaput. A gálához élő közvetítést itt vagy itt vadászhatsz magadnak. Kávéra fel!

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

• LAST CALL • Fiúk, Lányok! Már csak 2 napig tart az atléták akciója, utána lekerülnek a store-ból. 2990Ft minden trik...

Posted by TDMG on Saturday, September 26, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr347838538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása