TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: UFC Fight Night 75: Barnett vs. Nelson mérlegelés élőben itt!

2015.09.25. 16:45 td_interim

josh-the-warmaster-barnett-vs-roy-big-country-nelson-ufc-fight-night-75-sport360.jpg

Katt.

 

Három hete nem volt már UFC, legfőbb ideje egy újabb gálának. Az elég vaskos összeállítású UFC 192-nek egy könnyedebb koktéllal ágyaznak meg Dana White-ék: a fő- és előmeccset leszámítva aligha kap szívrohamot bárki is a felhozataltól.

Nade a fő attrakció nem semmi: majdnem kétéves szünet után tér vissza a ketrecbe Josh Barnett, partnere a kecses Roy Nelson. Csöcsmaster már nagyon hiányzott, Fat Country idomait meg mindig öröm látni. Előttük is forró lesz a táncparkett, legalábbis Uriah Hall talpa alatt - az teljesen valószínűtlen, hogy Gegard Mousasit bármi is lázba hozná. És ahogy mondani szokás, ott lesznek még sokan mások - javarészt helyi, japán erők, köztük olyan, tényleg frankó arcokkal, mint a légsúlyú KO-király Kyoji Horiguchi, vagy a harmatsúlyban hol meginduló, hol pofára eső Takeya Mizugaki. A mérlegelés ezúttal - baszki - hajnali ötkor kezdődik, mer hát Japán. 

További élő küzdősport közvetítésekért csatlakozz a TD|LIVE Facebook csoporthoz - itt olyan streameket is találhatsz, amelyeket máshova nem posztolunk!

Légy kemény. De stílussal. ⚡ Be tough. But also cool.#TDMG #totaldamage #apparel #mma #bjj #grappling #kickboxing #streetwear #lifestyle #girlpower #bornandraised #leaveyourmark

Posted by TDMG on Thursday, September 24, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr897826782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása