TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Johny Hendricks nyilvánosan kivégezte saját karrierjét

2015.09.24. 16:13 td_interim

7160174.jpg 

Bigg Rigg nyilatkozott: fenébe az akciódús taktikával, irány a lay 'n pray.

 

Johny Hendricks, KO-gép – emlékszik még erre valaki? Nem nagyon, pedig néhány évvel ezelőtt még rettegett volt Bigg Rigg ökle. Csak megérintette ellenfelét, és az röpült jobbra-balra: legemlékezetesebb kiütését Martin Kampmannon mutatta be 2012 novemberében.

Azóta azonban egyszer sem sikerült nem hogy kiütést, semmilyen finisht sem összehoznia, pedig ötször próbálkozott: a pontozóbírókra hárult a Carlos Condit, a Georges St-Pierre, a két Robbie Lawler és a Matt Brown meccs eldöntése is.

Persze nem jöhet mindig minden össze, pláne ilyen elit riválisok ellen, de Hendricks 2014. decemberétől, a második Lawler mérkőzéstől fogva már nem is próbálkozik. Első címvédésén már nyílt sisakos küzdelem helyett a levitelekre és a közönség halálra untatására gyúrt – akkor kikapott – a rá következő, Brown-csörtén pedig még kendőzetlenebbül ezt a taktikát alkalmazta. Ekkor már sikerrel járt – a pontozóbírók meggyőzése mellett a közönség elaltatásában is.

Hendricks a jövő hétvégi UFC 192-őn ismét ketrecbe lép, ezúttal Tyron Woodley ellen, és ha van is még valaki, aki a KO-specialista visszatérését várja, annak a texasi antihős most megüzente: kár a gőzért. Bigg Rigg egy friss interjúban arról beszélt, hogy most már leszarja, ha unalmasnak tartják, azt fogja hozni a meccsein, amivel nyerhet. Az pedig szerinte a lay 'n pray taktika.

Ezt kell tennem. Ha állva verek meg valakit, veszítek. Ez már kétszer megtörtént velem. Most be akarom biztosítani, hogy nyerek. Ja, szórakoztatni akarom a rajongókat, azt akarom, hogy izgatottan várják a meccseimet, de azt is tudom, mit kell tennem. Győznöm kell. Minden bíró másmilyen. Egy csomó helyen küzdöttem már, és kezdek rájönni, hol mit akarnak látni az emberek. Ha nem vagyok olyan izgalmas, hát bocsánat, de ez az, amit a bírók látni akarnak.

Nem csaptam fel a Nagy MMA Almanachot, hogy utána nézzek, de nem rémlik, hogy lett volna bárki, aki ennyire kendőzetlenül szembe ment volna minden logikával, és jó előre elijesztette volna az utolsó megmaradt rajongóit is. Ez a nyilatkozat felér egy „LÉCCI NE NÉZD MEG A MECCSEM”-szövegű transzparenssel.

Én nagy rajongója vagyok a kreténségnek, és meg is süvegelek minden dilis mozzanatot, de ez még engem is váratlanul ért. Amint összeszedem magam a hüledezésből, le is borulok Hendricks elé, aki a mainstreammel szembe menve megalkotta a tökéletes antihájp-nyilatkozatot. Fuck pay-per-view, anyádba a dollárjaiddal, mit nekem népszerűség. Ez az igazi punk, nem a Sex Pistols!

• TDMG ✊ Passer •Fekete-fehér vagy színes? Itt rágódhatsz tovább: http://goo.gl/DJuDfUBlack & white or coloured? Not...

Posted by TDMG Store on Wednesday, September 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr437818468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása