TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Szétöm a fődet – UFC 191: Embedded, ötödik epizód

2015.09.05. 17:43 td_interim

mirfod.jpg 

Az aktuális felszopóvlog befejező részében Frank Mir az edzőterem padlóján mutatja be, hogyan képzeli az éjszakai meccs befejezését.

 

Van történés rendesen a UFC 191: Embedded utolsó részében, médianapi szösszenetek, fogyasztások (ezt Alex Chambers nyeri tök jó, játéktermi őrjöngésével), és mérlegelés farkasszemekkel, de a legjobb az egészben kétségkívül Frank Mir árnyékbokszolása az edzőteremben. Az öreg Frankó a műszakot egy kiadós ground and pounddal fejezte be, ahogy habzó szájjal szétkönyökölte a padlót, az biztos nagyban előre mozdította a teremben csendben figyelő kisgyerekek személyiségfejlődését. Nagy fel, Frankie! Éjjel bunyó. 

UFC 191: Embedded, első, második, harmadik-negyedik rész.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és férfi atléta most csak 2990Ft ameddig a készlet tart.http://goo.gl/HAZtt5

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr757762966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása