TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: + 1 éhes száj – UFC 191: Embedded, harmadik és negyedik epizód

2015.09.04. 16:41 td_interim

ufc191emb34.jpg 

Gyermekáldás az Embeddedben.

 

Megszületik John Dodson kislánya. Hát, ilyen se volt még az Embeddedek történetében, kajak történelmi pillanat. Hozzáfűznivaló nincs sok, ez a sztori érthető módon elviszi a vlog harmadik részének a javát. Klassz. Másutt meg azt láthatjuk, ahogy Paige VanZant drogosra effektezett vegasi beköszönése születik meg, de ezt csak azért emelem ki, mert magát a videót mi is kiraktuk Facebookra, meg mert az ilyen Inception-pillanatok továbbra is királyak. 

Paige VanZant aztán a negyedik epizódban is forgat valami kergeséget, de egyelőre ha agyonüttök, se tudom megmondani, mit – táncolnak benne viccesen. Vicces Jimi Manuwa és csapata is, akik kajálni mennek, és pusztán azzal, hogy brit bunyósok, és angol akcentussal beszélgetnek, egyből olyannak tűnnek, mintha valami Guy Ritchie moziból szalajtották volna őket. Hiába na, az ember szögegyszerűen bír működni, ha asszociálni kell. Zárásnak a Jackson-Winkeljohn MMA legnagyobb és legkisebb bunyósa, Andrei Arlovski és John Dodson basztatja egymást – na az a legviccesebb. 

UFC 191: Embedded, első, második epizód.

TDMG SUMMER END SALE • MINDEN TRIKÓ 2990FTBár a nyárnak lassan vége, azért mi most jó kedvre derítünk. Minden női és f...

Posted by TDMG on Friday, September 4, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr217760780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása