TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rablót fogott a női MMÁ-s (videó)

2015.09.02. 18:20 td_interim

bastos.jpg 

Újabb fejezettel bővült a Girl Power nagykönyve.

 

Tegnap este Brazíliában két férfi megpróbált kirabolni két nőt – arra nem számítottak, hogy a kiszemelt áldozatok egyike profi MMÁ-s. A szalmasúlyban verekedő Monique Bastos edzésre tartott barátnőjével Acailandiában, amikor megtámadták őket. Így mesélte a történteket a bunyós:

Épp a jiu-jitsu edzésre tartottam, amikor megérkeztek – motoron jöttek és a telefonjainkat akarták. Próbáltam a telefonomba kapaszkodni, amikor rájöttem, hogy nincsen náluk fegyver. Amikor megpróbáltak elmenekülni, megemeltem a motor hátsó kerekét és a földre estek. A fickó, aki elvette a telefonom, elfutott, de a másikat elkaptam.

 

Az MMÁ-ban, jiu-jitsuban és thai bokszban is versenyző Bastos hátsó fojtásba fogta a támadó fejét, a járdára rángatta, ott háromszöget zárt a férfi nyakára és így várta meg, míg kiérkeznek a rendőrök. Mint kiderült, nem először fogott rablót.

Többször előfordult már velem ilyen, és ez volt a második alkalom, hogy visszatámadtam. A másik esetnél is két férfi jött és nekik késeik is voltak, de sikerült használnom a jiu-jitsumat, és visszaszereztem a telefonom. Óriási a kockázat, de azért tettem, hogy megvédjem magam és a barátaimat, szóval felhasználtam, amit tanultam.

Fegyveresekre visszatámadni valóban nagyon kockázatos, legyen bármennyire is képzett harcművész az áldozat. Néhány hónappal ezelőtt egy Rio de Janeiro-i jitsu mester nem volt olyan szerencsés, mint Bastos: amikor ő akart megakadályozni egy rablást, fejbe lőtték és a helyszínen meghalt.

Kihagytad az edzést? Károly szeme mindent lát. ⚠ Skipped a workout? Carl is silently judging you. #TDMG #TOTALDAMAGE #APPAREL #mma #bjj #lifestyle #streetwear #clothing #Karoly #Carl #spiritanimal #dontbeadnb

Posted by TDMG on Wednesday, September 2, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97756236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása