TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|JITSU: Meg akarta fékezni a rablást a jiu-jitsu oktató, megölték

2015.06.23. 13:47 td_interim

250434_962458763778899_7482725920853192778_n.jpg

Az eset Rio de Janeiróban történt.

 

Megöltek egy jiu-jitsu oktatót Rio de Janeiróban, szombaton. Az Ipanema Fight Academy harcművészeti iskola harminchét éves mestere, Bruno Inacio Nunes egy helyi buszon utazott, melyre az egyik megállóban felszállt egy fegyveres, aki ki akarta rabolni az utasokat. Az oktató visszatámadott, de a rabló fejbe lőtte. Nunes a helyszínen meghalt.

Alig voltak a buszon. Egy fegyveres körbejárt, és kirabolta az utasokat. Bruno, amikor a férfi a közelébe ért, azt gondolta, ártalmatlanná teheti, ha hátsó fojtásba húzza. Megpróbálta lefegyverezni a támadót, de amint mozdult, a tolvaj fejbe lőtte. A bal szeménél találta el.

- mondta egy helyi lapnak az áldozat öccse, Leonardo Inacio Nunes.

A fekete öves mester, aki korábban már két rablás áldozata volt, három gyereket hagyott hátra. Egy edzőtársa így emlékezett meg róla:

Fiatal volt, de bölcs, mint az öregek. Egységgé kovácsolta a csapatot: vezetésével bajnokságokon vettünk részt, és mindig újakat hozott az edzésekre. Mester volt, oktató és különleges ember.

td_nation.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr277566908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása