TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|LESNAR: A rohadék: Undertaker csalással győzte le Brock Lesnart!

2015.08.24. 19:12 td_interim

flipping_off_0.png 

Nyilván, hiszen máshogy nem lehet!

 

Most lett elegem: követelem, hogy az Undertakert tiltsák el a bunyótól! Épp fogalmazom a petíciót, ha összejön az egymillió aláírás (semmiség!), már küldöm is a WWE-nek. Ami sok az sok!!!

Tegnap volt a WWE SummerSlam, a főmeccsen a Nagy Fehér csapott össze a Halott Emberrel, és az a rohadék Undertaker egyértelmű, többszörös csalással „legyőzte” Brockot!

Máshogy nem is lehetett volna, hiszen Brock, mint mindig, most is csúcsformában érkezett a mérkőzésre, először egy szupléval elhajította ellenfelét, aztán még a bemondói asztalra is rávágta! 

Az Undertaker valahogyan túlélte az esést, és képes volt még visszatámadni is! Ekkor óriási jelenet játszódott le!

Nagyon utálom Undertakert, de azt meg kell hagyni, hogy ez még szép, sportszerű pillanat volt! Szétverik egymást, de közben, a fájdalom mögött remekül szórakoznak, hiszen ezt szeretik csinálni, erre edzenek nap mint nap, ez az életük!! Erről szól!! A Tiszteletről!!!

A gongszó szakította félbe a Nagyszerű Pillanatokat! Ekkor még kemény, jó meccs volt, persze biztos voltam abban, hogy Brock győz! Látszott rajta, hogy nagyon ott van fejben, szerintem nagyon jó taktikát találtak ki Paul Heymannel! És a folytatásban be is jött a jóslatom, azaz be is jött volna, de irtózatos bírói tévedések miatt nem emelhették Lesnar kezét a magasba!!

Brock egy csodálatos, példaértékű kimurával elkapta az Undertakert, és az Undertaker KOPOGOTT!! De a bíró rossz helyen volt és nem vette észre!!!

 

Itt, ni! Látjátok?? KOPOG!! Tiszta!!!!

Ráadásul bele is gongoztak az akcióba, pedig nem kellett volna!! Komolyan mondom, Steve Mazzagatti ezekhez a hülyéhez képest Herb Dean! Nem látta a bíró, meg belegongoznak!! Szerintetek nem gyanús??

Aztán a téves gongszó miatt újrakezdték a bunyót, de akkor az a szar alak Undertaker tökönvágta Brockot!! Aztán gogoplatába (bár ő a Pokol Kapujának hívja a technikát – na gratulálok!!) fogta Lesnart!! Csaló!! Lesnar nem tudott kijönni!! :-((

Nade mi történt? Azt hiszitek, Brock kopogott? HAHAHAHA, köszi, jót röhögtem! A fojtásban vergődve is felmutatta a középső ujját a Köcsögnek és inkább elájult, mintsem behódoljon!! Ilyen egy Igazi Harcos!!! Tessék!! Ha csalással győznek le, akkor így lehet veszíteni!! Végig az Igazságért küzdve!! A szabálytalankodóknak fejet nem hajtva!!!!

 

Hú, de ideges vagyok!! Szerintem amúgy a bíró is meg volt kenve! Szerintetek?? Amúgy meg rohadjon meg az Undertaker! Az ilyet már rég el kellett volna tiltani!! Amint meglesznek az aláírások, küldöm a petíciót, ennek a Szemétnek vége lesz!! De ha nem sikerül eltiltatni, akkor is vége lesz!! MERT LESNAR A LEGNAGYOBB, VISSZA FOG TÉRNI ÉS SZÉTBASSZA!!!!!!!

• TDMG Women's Tanks •Lesz még nyár, lesz még alkalom trikóban feszíteni a hölgyeknek is. TDMG női tankek a...

Posted by TDMG on Wednesday, August 19, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr337731130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása