TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|BULVÁR: Rumble Johnson már megint seggfej

2015.08.19. 13:32 td_interim

aj.jpg 

Hosszas Facebook-posztban gyalázott egy nőt.

 

Anthony Johnsonnál megint elgurult a gyógyszer. Olyat látott az edzőteremben egy nőtől, ami nem tetszett neki, ezért hosszas, gyalázkodó Facebook-posztot írt. A dühöngést azóta törölte, de – ahogy az lenni szokott – megint volt valaki, aki screenshotolta a kisregényt:

A poszt szerint egy nő az edzőterem azon részén terítette le jógaszőnyegét, és kezdett el nyújtani, ahol súlyzózni szoktak, erre Johnson kiakadt, kirángatta a lába alól a szőnyeget, elhajította, a nőt meg elküldte a fenébe. Nyilván szájkarate is volt, amit Johnson szerint a nő kezdett azzal, hogy zavarja, hogy Rumble ott súlyzózik, amikor ő meg nyújtana. Ezek után röpült a jógaszőnyeg.

A posztban Rumble a nőt úgy említette, hogy „csúnya lány, akinek olyan a teste, mint egy zsák száraz kutyakaja”, azt üzente neki, hogy „a nyújtásnál jóval több kell ahhoz, hogy rendbe hozza azt a testet” és azt javasolta, hogy „álljon le a sportmelltartók viselésével, mert olyan a gyomra, mint vidéken egy régi, vörösagyagos földút.”

A kifakadásban arról is szó volt, hogy az egyik gyúrós szemtanú, aki egy környéken él a jógással, azt mondta, a nő mindig mindent túlreagál és hisztis – és Rumble azt is írta, ha ez még egyszer előfordul, megint röpülni fog a szőnyeg.

Az egyik oldalról van egy törölt posztunk, a másik oldalról semmi: szedjük össze, mi az, ami biztos. Bunkóság egy olyan teremben jógázással foglalni a helyet, ami azért van, hogy mások rohadt nehéz súlyokat mozgassanak, és még ki is akadni, hogy a gyúróktól nincs hely nyújtani? Az. Rossz ötlet ilyenkor elhajigálni a másik sportcuccát? Naná. Pláne, ha világszerte ismert élsportoló vagy? Jézusom, hát persze! … akinek a múltja ráadásul nőverős ügyekkel terhelt? * facepalm * És minderről még fröcsögős Facebook-posztot is írni? ...

Ha eddig még nem történt volna meg, most jött el az ideje annak, hogy a UFC leüljön és komolyan elbeszélgessen Johnsonnal. A nőverések kapcsán még lehet arra mutogatni, hogy „de hát a bíróság felmentette, nemtom, mit izéltek,” de úgy tűnik, a bunyós még az alap konfliktushelyzeteket is képtelen normálisan kezelni.

Az interneten is hajlamos az ámokfutásra, emlékezetes az a pár hónappal ezelőtti eset, amikor azt posztolta, hogy simán „véget vetne” Alexander Gustafsson életének – mindezt arra válaszként, hogy a svéd a KO-vereség sokkját kiheverve azt nyilatkozta egy lapnak, hogy visszatért az önbizalma, és úgy érzi, hétből hatszor le tudná győzni Johnsont. Rumble azok közé tartozik, akiket csak szülői felügyelettel szabadna a Facebook közelébe engedni.

Johnson legközelebb szeptember ötödikén lép ketrecbe Jimi Manuwa ellen, a UFC 191-en. Ha csak addig ki nem golyózza magát a gáláról.

• TDMG (^^^) Under Pressure •Mindegy, hogy edzéshez, vagy lazuláshoz hordod: nincs ennél keményebb és stílusosabb...

Posted by TDMG on Tuesday, August 18, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr867717812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása