TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

Anthony Johnsont gyerekei anyjának bántalmazásával vádolják, a UFC határozatlan időre eltiltotta a versenyzéstől

2014.09.21. 10:52 td_interim

20140726092425_IMG_8787.JPG

Lehet, hogy Anthony Johnson soha nem lép már UFC-ketrecbe. A félnehézsúlyú harcos egyik volt partnere, két gyerekének anyja néhány napja azzal hívta fel a rendőrséget, hogy névtelen fenyegetéseket kap telefonon, szóban és sms-ekben – nem Johnsontól, de gyaníthatóan Johnson barátaitól. A neve elhallgatását kérő nő ezek után arról is beszámolt, hogy Johnson még 2012-ben, egy elfajult veszekedés során kiütötte két fogát, idén augusztusban pedig megjelent a házánál, és elvitte a kutyáját.

A vádak között a legsúlyosabb természetesen a háztartáson belüli erőszak, melynek kapcsán a volt partner azért nem hívta ki a rendőrséget két éve, mert lebeszélték róla, viszont elmondása szerint bizonyítéka van arra, hogy megtörtént. Az incidens ugyanis a nő akkori munkahelyén, egy fitnesz/táplálékkiegészítő boltban történt, ahol a biztonsági kamera mindent rögzített, és a nő állítása szerint birtokában van a felvételeknek. A nő védelmében távolságtartási végzést állítottak ki. Az ügyben még semmi sem bizonyított, a UFC viszont azonnal kiadott egy közleményt:

Értesültünk az Anthony Johnson ügyről. Ennek eredményeképpen határozatlan időre eltiltjuk. Egy külsős ügyvédi irodát kérünk fel arra, hogy vezesse le a hivatalos vizsgálatot, és amint több információ áll a rendelkezésünkre, eldöntjük, szükségesek-e további lépések.

A szükséges további lépések valószínűleg Johnson végleges kirúgását jelentenék. Az ügyet Johnson hivatalosan nem kívánta kommentálni. Ügyvédje a következő közleményt bocsátotta ki:

Anthony kategorikusan tagadja az összes vádat, és várja a bírósági tárgyalást, ahol döntenek az igazságról és a hazugságokról.

Facebookon viszont kifakadt Rumble:

johnsonfb.jpg

A sok szar, amit az emberek képesek összehordani, és az erőfeszítés, amit képesek tenni azért, hogy elmondjanak egy kibaszott hazugságot, nevetséges. Ez minden, amit mondani akarok, és köszönöm a támogatást és a pozitív üzeneteket.

Johnsonnak nem ez az első rendőrségi ügye. 2009-ben már letartóztatták egy másik nővel való konfliktusa miatt. Akkor háztartáson belüli erőszak, tettlegesség, és halálos fenyegetés vádjával állították elő, valamint azzal, hogy széttörte az áldozat telefonját, amin az segítséget hívott volna. Johnson akkor a vádakat nem tagadta, de nem is erősítette meg, így 2010-ben három évnyi próbaidőre ítélték, közösségi munkát kellett végeznie, és el kellett járnia háztartáson belüli erőszakot megelőző tanácsadásra.

Johnson most van karrierje csúcsán, egyetlen győzelem választja el a félnehézsúlyú címmeccstől. Már csak a papírmunka lett volna hátra, hogy leszervezzék a jövő év egyik legjobban várt összecsapását a súlycsoportban, ahol Rumble Alexander Gustaffson ellen lépett volna ketrecbe. Szó volt egy Overeem elleni köztes súlycsoportú mérkőzésről is. Ha igaznak bizonyulnak a vádak, egyikből se lesz semmi, és Anthoy Johnson végleg búcsút mondhat a UFC-nek.

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr866715395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása