TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Anderson: szexuális teljesítményfokozó tartalmazta a doppingszert

2015.08.12. 11:36 td_interim

andersonoltony.jpg

Kiderült, mivel fog védekezni a brazil klasszis holnapi meghallgatásán.

 

Holnap hallgatja meg a Nevadai Atlétikai Bizottság Anderson Silvát év eleji doppingbotránya kapcsán, és a brazil ász részben azzal fog védekezni, hogy a tiltott szerek szexuális teljesítményfokozókkal kerültek a szervezetébe.

A Pók anabolikus szteroidokkal: drosztanolonnal és androsztánnal bukott meg Nick Diaz elleni UFC 183-mas meccsét megelőző és az azt követő doppingteszteken. Silva végig azt állította, hogy tudtán kívül kerültek a szervezetébe a tiltott szerek, azért kérte a NAC-tól meghallgatásának elnapolását, hogy megvizsgálhassanak minden készítményt, amit az edzőtábor során beszedett.

Anderson ügyvédje, Michael Alonso most azt mondja, Silva szexuális teljesítményfokozót használt a meccs előtti időszakban, melynek vizsgálata drosztanolon metabolitokkal való szennyezettséget mutatott ki. Alonso szerint az androsztán hasonló úton, szennyeződés formájában került a harcos szervezetébe egy további készítmény használatával.

Silva védekezésének másik sarokköve az lesz, hogy a meccsnapi teszteléssel megbízott két laboratórium egymásnak ellentmondó eredményeket kapott a minták vizsgálata után. A Sports Medicine Research & Testing Laboratory volt az a labor, amely megtalálta az anabolikus szteroidok nyomait, a Quest Diagnostics viszont nem talált doppingszereket.

Silva mintáiból oxazepamot és temazepamot is kimutattak, melyek altatók/nyugtatók, és nem tiltott a használatuk, de Silva a mérkőzés előtt kitöltendő űrlapon nem jelezte, hogy használta őket, így ezzel is szabálysértést követett el.

Andersonék a fentiek fényében azt fogják kérni a meghallgatáson, hogy ne induljon fegyelmi eljárás a harcos ellen, ne tiltsák el, és ne töröljék a Nick Diaz felette aratott egyhangú pontozásos győzelmét. Silva jelenleg ideiglenes eltiltását tölti.

• TDMG⚡️Classic •Verhetetlen stílus. Az eredeti klasszikus a szebbik nem képviselőin is elég frankón mutat. Szerezzé...

Posted by TDMG on Sunday, August 9, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr247700702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Greenscape 2015.08.13. 13:32:58

Nem tudom mi a nagyobb szegyen, hogy doppingolt vagy, hogy 40 eves elsportolokent mar nem all fel a farka rendesen?
süti beállítások módosítása