TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|KICKBOX: Gökhan Saki nem bajnok többé

2015.07.28. 12:49 td_interim

thumb_14266_news_promo-610x342.jpg 

A Glory elvette tőle az övet inaktivitása miatt.

 

A türelemnek is van határa – Gökhan Saki elaraszolt odáig, és most bajnoki öve bánja. A Glory, inaktivitása miatt megfosztotta elsőségétől a török-holland kiválóságot.

Saki tavaly áprilisban, a Glory 15-ön nyerte el a világ vezető kickbox szervezetének félnehézsúlyú bajnoki övét, amikor az első menetben egy rúgás levédésével olyan brutálisan eltörte Tyrone Spong lábát, hogy az nem tudta folytatni a meccset. Nem sokkal a koronázás után aztán problémák merültek fel.

A Glory – a kickbox népszerűségének hanyatlása miatt, és azért, mert őket nem pénzeli az alvilág – a továbbiakban nem tudta volna biztosítani Sakinak a megszokott fellépti díjakat, és fizetéscsökkentést helyezett kilátásba. A sportolónak ez nem tetszett, és Badr Hari példáját követve inkább elment dubajozni bénább ellenfél ellen, de kövérebb csekkért. Közben azért a glorys tárgyalások sem szakadtak meg.

Most viszont úgy tűnik, Saki túlfeszítette a húrt: John Franklin, a Glory vezetője arról beszél, hogy a szeptember 19-i Bellator: Dynamite hibrid MMA-kickbox gálán szerették volna felléptetni Sakit, hogy megejtse első címvédését, de most sem sikerült megegyezniük az árról, így több mint egy évnyi inaktivitás után a szervezet arra kényszerült, hogy megfossza Gökhant a bajnoki övétől. A Glory félnehézsúlyú trónja tehát üres.

Franklin azt mondja, még mindig nem tettek le a bunyósról, de az biztos, hogy ez a lépés nem fog használni a kapcsolatuknak.

• TDMG Tanks •We got you covered when the heat is on. Check out our tanks at TDMGSTORE.COM.

Posted by TDMG on Thursday, July 23, 2015

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr957660590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása