TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Itt vannak az MMA történetének legbrutálisabb orrtörései

2015.07.20. 18:54 td_interim

maxresdefault_10.jpg 

:-(

 

Jó, hát nyilván ezt a videót is meg kellett csinálni, hogy a fenébe ne kellett volna, igaz? Mert az emberek ahelyett, hogy olvasnának, fejlesztenék magukat, megtanulnának főzni vagy mondjuk levelet írnának anyukájuknak, inkább jó véres összeállításokat néznek az interneten, lehetőleg egymás után sokszor, aztán még tovább is küldik a barátaiknak, hadd legyenek ők is rosszul. Ilyenek vagyunk.

A Submission Radio tudja, mi az ábra, úgyhogy folytatva a nagyszerű „legbrutálisabb sérülések” és „legvéresebb meccsek” sort elkészítette nekünk a „legdurvább orrtörések” montázst. Van a srácokban azért annyi kegyelem, hogy nem mozgóképekből gyúrták a videót, csak fotók követik egymást, de az is éppen elég. A válogatásban nem szerepel Rory MacDonald elposszant nózija a UFC 189-ről, de csak azért, mert ez még a gála előtt készült. Mielőtt kérdeznétek, elárulom, hogy Thiago Alves homlokba tolt orrcsonkja természetesen nem maradt ki. Élvezzétek: 

Aú.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr197642358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény] 2015.07.21. 18:17:00

Jó képek. A 80-as évek shotokan versenyei is tele voltak ilyenekkel. Nincs ebben semmi brutális.
Nekem volt vagy nyolc és legalább ennyit én is osztottam. Ami ebben a tiszteletre méltó, hogy a harc ezek után is megy tovább az MMA-ban, nincs nyavajgás.

protézisesh 2015.07.22. 09:10:07

Azért az valahol botrányos, hogy ezek a képek simán mennek a youtube-on, de ha egy mellbimbó(nak látszó könyök) vagy neadjisten egy gyermekét szoptató anya lenne, azt 4 percen belül törölnék, mert az káros a nézőkre...

Megérett az emberiség a pusztulásra. :(
süti beállítások módosítása