TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Az MMA történetének 15 legbrutálisabb sérülése

2015.03.17. 21:00 td_interim

 il_340x270_673287257_p4fb.jpg

Ezt a videót csakis erős idegzetűeknek ajánljuk, és most tényleg nem viccelünk.

 

Imádott sportunk legszebb vonása az, hogy a bunyósok technikák milliárdjaival lephetik meg egymást, a legcsúnyább vonás pedig az, hogy éppen ennek köszönhetően annyiféle, és olyan durva sérülések keletkezhetnek az MMA-meccseken, mint sehol másutt. Az alábbi videó alámerül a brutalitásba: ezek azok a jelenetek, amiket soha nem szeretnénk látni, de persze mindegyikünkben munkál a perverz kíváncsiság, hogy szembesüljünk a lehető legrosszabbal.

Hát most megkapjuk: őszibarack-nagyságú púp a fejen, felrobbanó fül, koponyáig hatoló vágás, a bőrt is átszakító csontszilánkok – a válogatás alaposságáról sok mindent elárul, hogy Anderson Silva horrortörése is csak a harmadik helyezésre volt elég.

Gyere velünk Krakkóba, a Gonzaga vs Cro Cop 2-re!

td_krakow_cikk-banner.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr977279091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása