TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MMA: Ő lesz az MMA következő nagy sztárja?

2015.07.17. 15:29 td_interim

6-ryan-sanders-vs-michael-page6761_0.jpg 

Michael „Venom” Page-ben minden megvan ahhoz, hogy a sport királya legyen – és ezzel ő is tisztában van. Ma éjjel verekszik a Bellator 140-en.

 

Őrületes állóharcos kérdéses földharccal, a brit szigetekről érkezett egy robogó hájpvonat tetején, és nem Conor McGregor, ki az? Michael „Venom” Page.

A Bellator 28 éves, veretlen (7-0, 4 KO/TKO, 2 szubmissiön, egy egyhangú pontozás) majdnemújonca ma éjjel lép ketrecbe a szervezet 140. gáláján, a full-váltósúlyú main card első meccsén. Nagy reményeket fűznek hozzá Cokerék, benne látják az első, saját nevelésű MMA sztárjukat – ideje hát egy kicsit jobban megismerkedni a sráccal.

Michael Page igazi bunyós családból származik: apja kung fu tanár, testvérei kickbox világbajnokok – ahogy ő is. Három évesen kezdett harcművészeteket tanulni, öt évesen már karate tornán verekedett. Tízszeres amatőr kickbox világbajnok, első címét tizenkét évesen nyerte. Egy évvel később már a felnőttek között versenyzett.

Érdekesség: 2008-ban, az ausztriai W.A.K.O. világbajnokságon Jároszkievicz Krisztiánt legyőzve hódította el az aranyat -84 kilóban. A következő két évben is találkozott a magyar sráccal, ugyanúgy nagy versenyek fináléjában – először Lignanóban, a következő W.A.K.O. vébén, aztán 2010-ben a World Combat Games-en, Pekingben. És most azért elégedett mosollyal szarjunk bele picit a müzlijébe: utóbbi két versenyen meg kellett elégednie az ezüsttel.

A legnagyobb érv Page mellett az iszonyatosan látványos stílusa. MVP a semi-kontakt kickbox egyik nagykutyája, fantasztikus az ütemérzéke, remekül kontrollálja a távolságot, őrületesek a rúgásai – és emellé pofátlanabb, mint a Weidman-kezelés előtti Anderson Silva. Nézzétek: 

 

Page 2014 óta gazdagítja a Bellator állományát. Kétszer is meccselt tavaly, kiütve, majd kipontozva nem túl acélos ellenfeleit. A februári, 134-es, „British Invasion”-re keresztelt gálán is virgonckodott volna, de egy sérülés megakadályozta ebben. Felépült, éjjel ketrecbe is lép, és nem küzd önbizalomhiánnyal. Biztos benne, hogy ő lesz a jövő nagy MMA sztárja.

Nem csak hiszem – tudom, hogy így lesz. Tudom, hogy az MMA egyik legnagyobb neve leszek. Ha a Bellatorban vagyok, akkor a Bellator legnagyobbja leszek. Tudom, hogy képes vagyok erre, a stílusom miatt. Még csak néhányszor bunyóztam, de máris nagy hullámokat vetettem. Nagy harcos leszek.

A képességei – legalábbis az állóharcosak, amiket eddig láthattunk – mindenképpen adottak hozzá. Csak hát eddig béna bunyósokat vert, azzal meg túl messzire nem lehet eljutni. De okos gyerek ez az MVP, mert még ezzel is tisztában van.

Azt hiszem, az utolsó akadály, amit le kell küzdenem, az az, hogy elhallgattassam a tömeget, akik azt hajtogatják, hogy még nem küzdöttem nagy kaliberű harcossal. De amikor majd nagy nevek ellen látnak bunyózni, és őket is kivégzem, látványosan, pontosan úgy, ahogy eddig, akkor majd azt mondják: „Valódi a srác. Pontosan az, aminek már a kezdetekkor látszott. Nem vicc volt.”

Biztosan így lesz, ha összejön – erre viszont még mindenképpen várni kell, hiszen soros ellenfele, Rudy Bears nem valami nagy név. Huszonkilenc meccses veteránként tapasztalatnak ugyan nincs híján, de sokatmondó tény, hogy hajlamos mindenkitől kikapni, akinek van Wikipedia oldala.

Azt sem lehet mondani, hogy Cokerék egyből alávetnék a klasszikus birkózó tesztnek MVP-t: Bears kempóban, jitsuban és judóban utazik. Ebből két dolog következik. 1. Aligha meglepő módon a Bellator elkezdi felépíteni egyik sztár-aspiránsát. 2. Page-nek muszáj nyernie, ha nem akarja, hogy még a kocsiszínen lerohadjon a hájpvonata. Izgatottan várjuk az éjjeli meccset. 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr837635438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása