TDMG Store

tdmg_sun_rashguard.jpg

Írj nekünk!

Utolsó kommentek

Hirdetés

TDMG Store

TD|MAGYAR: Makai „TNT’ Renátó a lehetőségek tengerében

2015.07.17. 20:41 td_axl

makai_renato.jpg

Renátó a magyar MMA nehézsúlyú vizein evezve lehet ismerős számodra, a HFC és HCW is hamarosan otthona lesz, na meg megannyi más, köztük amerikai lehetőség küszöbén a magyar harcos.

 

Hétfőn szólt az egyik spanom, hogy kapcsoljam már a be TV-t, mert az Éjjel-Nappal Budapest zúzós arcai között van egy nagyon ismerős tag. Mondom bakker, ez csakugyan ismerős srác, Makai „TNT” Renátó tűnt fel a sorozatban egy számára testhezálló szerepben. Gondoltam, csörgessem meg már TNT-t, álljon össze ez a kép, hiszen nemrég még az USA-ban a Gladiator Challenge cardban húzott kiskesztyűt.

Aztán dumáztunk kicsit és hát elég színes történetszálat regélt nekem Renátó. Idén többször is járt az USA-ban, Sárközi Robi és Spartan James támogatása mellett ő is belekóstolt az ATT és Blackzillians mindennapjaiba. Ok, erről mi is posztoltunk párat, erről volt azért némi infótok. Az azonban nem volt meg, hogy miközben TNT olyan nevekkel tolta az edzéseket, mint Vitor Belfort, Thiago Silva vagy Anthony Johnson, szerződést is ajánlott neki a Blackzillians csapat. Ehhez azonban a magyar srácnak ki kéne cuccolni családostul és a hazai egzisztenciát egy az egyben fel kéne mondania. Ez azért annyira nem egyszerű dolog, most egy köztes megoldáson tárgyalnak a klubbal, így Renátó erősíthetné a nehézsúlyú brigádjukat.

makai_renato2.jpg

TNT azonban az MMA mellett a pankráció világa felé is kacsingat, a floridai út során kipróbálta magát egy WWE-hez közeli edzésen és kapcsolatokat épített. Nem titok, hogy a pankráció és egyes filmstúdiók között szoros a kapcsolat, Renátót nyomban betalálták egy horrorfilm szereppel, ez a buli még alakul. Renátó hazaérvén itthon is tolja ezt a párhuzamot. Pécsről Szegedre jár edzeni az óriásokkal, Jani ’Káposzta’ István edzőpartnere. Ami külön érdekesség, hogy a HFC-ben ősszel egy négyes nehézsúlyú tornán indul, melynek tétje Káposzta kihívásának joga. Renátó célja a végső győzelem, mellette meg egy kis pankrációs szárnybontogatás, hétvégente a magyar HWC edzéseken vesz részt, hiszen ősszel ott is bunyózik majd egyet. Mellette pedig a hazai TV-s szereplés, szóval Renátó sok végén égeti, végül pedig vinné a kasszát mindenhol. Lazaság, sok sikert ehhez TNT! 

Júliusban érkezik a TDMG, Magyarország első küzdősport és lifestyle ruhamárkája! Like-ot neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://totaldamage.blog.hu/api/trackback/id/tr97636386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása